Toimin nasta! Asiaa

Metropolihallitus keskittää ja unohtaa maakunnat!

 

Viisikko pääsi sopimukseen minihallitusneuvotteluissa miniohjelmasta.

 

Ensimmäisten tietojen mukaan Suomi saa metropolialueen hallituksen. 

 

Viisikko unohtaa ohjelmassaan käytännössä kokonaan Helsinki-Turku-Tampere-kolmion ulkopuoliset alueet.  Ei ihme, kun kaikki viisi puoluejohtajaa asuu kolmion sisällä.  Jutta Urpilainen sentään oli Pohjanmaalta.

 

Miten hallituspuolueiden unohdettujen alueiden kansanedustajat aikovat selvitä lähestyvissä eduskuntavaalseissa?  No, se on heidän murheensa.

 

Valta vaihtuu vaalien jälkeen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Leif Norrgård

Näin on! Kyseessä on nyt selvästi äänten kalastelu väkirikkaimmilta alueilta lähestyvien vaalien alla ja alueellinen oikeudenmukaisuus on hallitustemme päätöksissä aiemminkin ollut tuntematon käsite!

Politiikka on Suomessakin ollut aina härskiä peliä ja yhä härskimmäksi se menee ihmisten ajattelua tehokkaasti manipuloivan ja lahjottavissa olevan nykyisen median myötävaikutuksella, valitettavasti!

Olen siitä Luojalleni kiitollinen, ettei minusta koskaan tullut poliitikkoa, eikä lehtimiestä. En ole koskaan ollut sellaisiin hommiin edes tyrkyllä. Noissa ammateissa nimittäin ei nykyisin menesty, jos tahtoo säilyttää omantuntonsa ihan aidosti puhtaana, vai kuinka?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset