Toimin nasta! Asiaa

Soini ja Niinistö omaa luokkaa - Ps:n uskottavuus korkealla

 

Perussuomalaisten uskottavuus on noussut valtavalla voimalla viime kuukausina.  Erityisen vahvaa se on ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikassa.  Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Timo Soini ja puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Niinistö ovat onnistuneet näissä tehtävissä erinomaisesti.  Se on rakentanut uskottavuuden koko puolueelle.

 

Tilanne Euroopassa ja sen lähialueilla on muuttunut rajusti viimeisen neljän vuoden aikana.  Ensi kertaa vuosikymmeniin äänestäjät ovat pysähtyneet miettimään ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa.  Maan hallituksessa on ollut sisäistä kireyttä ja vain osin julkitullutta kädenvääntöä Kokoomuksen ja Sdp:n kesken.  Kokoomus on kammennut ulkoministeri Erkki Tuomiojaa sivuraiteille.  Oman lukunsa on kirjoittanut puolustusministeri Carl Haglund, jota tasavallan presidenttikin on historiallisella tavalla ojentanut "käytöstavoista".

 

Kun hallitus on vaarallisesti horjunut ja huojunut ulko- ja turvallisuuspolitiikassakin, on eduskunnan tärkeimpien valiokuntien puheenjohtajien johdonmukainen ja asiantunteva esiintyminen ollut korvaamattoman tärkeää.  Tämä linjakkuus on nostanut kaikissa keskusteluissa Timo Soinin ja Jussi Niinistön omalle tasolleen.  Perussuomalaiset hallitsevat nämä kansakunnalle elintärkeät alat ja asiat.

 

Puolueen puheenjohtaja Soinin ja varapuheenjohtaja Niinistön vahvuutta korostaa lisäksi se, että Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä ja Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne ovat melko täydellisesti ulkona ulko- ja turvallisuuspolitiikasta.  Molemmat ovat oppipoikia Soinin ja Niinistön rinnalla.  Myös EU-asioissa Sipilä ja Rinne ovat kaukana Soinin tasosta.

 

Perussuomalaiset on puolueena kasvanut vahvaksi ja uskottavaksi tekijäksi Suomen politiikassa.  Se näkyy jo gallupeissa.  Se tuntui myös vaalityössä. Vaaleissa se tulee näkymään vieläkin vahvemmin.   Ps ei ole minkään ulkoparlamentaarisen voiman poliittinen jatke, vaan vahva itsenäinen kansanliike ja kansanpuolue. 

 

Äänestäjillä on mahtava mahdollisuus jokaisessa Suomen vaalipiirissä, pl Ahvenanmaa, antaa äänensä kokeneelle perussuomalaiselle ehdokkaalle.  Kaikissa vaalipiireissä on vähintään yhden kauden eduskunnassa vastuullisissa tehtävissä eri valiokunnissa kokemuksen hankkineita ehdokkaita. Listat ovat täynnä hyviä ehdokkaita.  Puolueessa on monia ministerivalmiudet omaavia, tuoreita poliitikkoja.

 

Äänestä perussuomalaista!  Suomen turvallisuudenkin takia!

 

--

 

Ehdokas no 65  Keski-Suomi  Ps

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Nähtäväksi jää mihin Soini yltää, mutta eiköhän Calle ohita puolustusministerinä Jussi Niinistön, ja Niinistö taas jää vain "tahtoisin puolustusministeriksi".

Olavi A Honka

Soinista valtiovarainministeri, Sipilä ja Stubb päättää mistä leikataan ja Soini hommiin. Johan nousee meteli :-)

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Kun Venäjän asevoimien lomailijoille jo annettiin lomalle mukavasti mukaan panssarit ja ohjusvaunut (ilman johtokeskusvaunuja) niin Soini oli halukas keskustelemaan Putinin kanssa miten kauttamme voitaisiin kiertää länsimaiden asettamia pakotteita. Kalamies kuulemma ymmärtää.
Hieman aiemmin tuo sama heppu vieraili ulkoasiain valiokunnan pj:na Venäjällä ja siitä Pac Man kirjoitti ylistyskirjoituksen. Valtamedia on sensijaan vaiennut siitä mistä siellä sovittiin.

Puolueen mediajyrä Tossavainen unelmoi miten Venäjän alaisuudessa oli nykyistä parempi, ja olipa valmis tekemään passilleen jotain jos Suomi yhdessä Ruotsin kanssa osallistuu Norjan johtamiin ilmapuolustusharjoituksiin Islanissa.

Niinistön asemasta kertoo taas paljonkin kun Salolainen valitti ettei maanpuolustuksellemme arkaluontoisia tietoja enää tuoda valiokunnan tietoon. Ei ole vaikea arvata miksi, ja hyvä niin.

Valko-Venäjän tie meitä noiden vaihtoehdossa odottaa. Itse kunkin hyvä valmistautua siihen. Luotan siihen että takkinne ei käänny.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Turhapa tuosta on enää paljon kinastella. Huomenna tiedetään jo paremmin.

Parhaansa Perussuomalaiset ovat kuitenkin täälläkin tehneet, jotta tilanne olisi, että 20% kannattaa heitä ja 80% vastustaa. Yhteenkään toiseen puolueeseen suhtautuminen ei ole yhtä kaksijakoista.

Käyttäjän timoekman kuva
Timo Ekman

Politiikan sepratistit eli persut ovat vuositolkulla tehneet sellaista politiikkaa, että heidän on todella hankala mennä mihinkään hallitukseen, kun he ovat itse asettaneet raja-arvot niin jyrkiksi.

Oikeastaan vasta maanantaina alkaa kunnon show, kun alkaa hallitusneuvottelut.

Reijo Tossavainen

Todennäköisyys, että ps on seuraavassa hallituksessa, on noin 80 %.

Puolueen asema on viimeisten neljän vuoden aikana huomattavasti vahvistunut. Muistamme, että vaalien jälkeen ns. mukasuvaitsevat ja mukasivistyneet uhkasivat muuttaa Suomesta pois.

Nyt tilanne on toinen, puolue on vakiinnuttanut keskeisen aseman suomalaisessa politiikassa. Seija Nylundin ja Börje Uimosen kaltaisia "asennevammaisia" toki vielä muutama on, mutta he ovat tarpeellisia keskustelun ja huomion ylläpitäjiä.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Lähes kaikkea mikä liikkuu haukkuvalla muka suvaitsevalla Tossavaisella ei luulisi olevan varaa kirjoittaa kenenkään asennevammasta :)

Ja juu, Soini yrittää hallitukseen vaikka saranapuolelta:

Brittilehti Economist arvioi, että perussuomalaiset on valmis joustamaan eurotavoitteistaan päästäkseen seuraavaan hallitukseen. Puolueen puheenjohtaja Timo Soini on "valmis myymään isoäitinsä", jotta hallituksen ovet aukeavat.

http://www.economist.com/news/europe/21648676-euro...

Käyttäjän timoekman kuva
Timo Ekman

Mitä tulee persuihin, niin yksi parhaita piirteitä on kuitenkin se, että Reijo Tossavainen lähti eduskunnasta tämän yhden kauden jälkeen pois.

Oli mun mielestä pikkuisen liikaa, että herralle maksettiin päälle 6000 €:n per kk. palkkaa ja muhkeita kulukorvauksia siitä, että teikäläinen muutti Puheenvuoroon täyspäiväiseksi blogistiksi. Ja kaikki muu lehtikirjoittelu päälle.

En mitenkään usko sitä, että äänestäjät olivat sinut laittaneet tällaista toimea edustamaan, kun valitsivat teikän Arkadianmäelle.

Enkä oikein ymmärrä sitäkään, että joku ehdoin tahdoin tulee eduskuntaan yhdeksi kaudeksi vain aukomaan päätään. Kansanedustajan homma on pikkuisen pitemmällä tähtäimellä tehtävää politiikaa, jos jotain mielii saada aikaan. Mutta voi sitä verovaroja näinkin hassata.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Kankaanniemi on usein kysellyt ihmisten moraalin perään niinpä kysyn Kankaanniemeltä hänen moraalinsa perään "Tekeekö kipeää selkärankassa, olla puolueessa jossa on rasistisiipi jota on pakko kumartaa vaalimenstyksen vuoksi"

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Olen ajatellut, että möykkääjien lisäksi Perussuomalaisissa olisi myös rehellistä väkeä. Muutama päivä sitten viimeinenkin usko tippui. Sen verran reippaasti Kaj Turunen pisti Kimmo Tiilikaisen suuhun sanoja, joita hän ei ollut sanonut. Sinänsä se vastaa kyllä aiempia, henkilökohtaisia kokemuksiakin perussuomalaisten kannattajista.

Katsotaan nyt tulos. Pahalta näyttää, että poliittinen tarkoituksenmukaisuus vaatii Sipilää kuitenkin ottamaan heidät hallitukseen, vaikka se tie tulee olemaan kivinen. Mistään ikävistä päätöksistä Perussuomalaiset eivät ota vastuuta, vaan ovat käytännössä oppositio hallituksen sisällä. Sipilän ongelmaksi voi tulla, että hän vielä luottaa liiaksi siihen, että yhdessä toimittaessa jokainen yrittää toimia yhteisten tavoitteiden hyväksi.

Anne Lindell

Voi , voi ... erimieltä pitää olla vaikka väkisin.

Toimi on eri mies ... painiskelee ihan omassa sarjassaan. Ministeriainesta. Käykääpä vilkailsemassa täällä, niin suomut silmistänne karisevat -> http://toimi-kankaanniemi.blogspot.com

Oma isäni opetti minulle jo murkkuiässä erään sananlaskun, kun kummastelin, miksi minun on niin vaikea "tötteröidä" muitten nuorten tavoin ... olin erilainen - en kuulunut "joukkoon": uskovainen, tunnollinen ja ahkera, en juonut enkä tupakoinut enkä kiroillut jne ... Isäni antoi minulle tämän sananlanskun, joka on auttanut minua elämässä monella tavalla, ja eritoen silloin kun minulta yritetään vetää matto jalkojeni alta - kiusataan ja eritoten nälvistellään kateudesta.

Toimille annan elämän varrelle tueksi ja kannustukseksi tämän saman sanalaskun. Paina se sydämeesi:

"Kotka lentää korkealla - lokit rääkkyy matalalla"

Onnea ja menestystä Sinulle, Toimi!

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Kukin huolehtii omasta moraalistaan.

En ole rasisti enkä kumarra ketään ihmistä tai ihmisryhmää.

Järkevä, vastuullinen ja inhimillinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikka on täysin eri asia kuin rasismi.

Käykääpä äänestämässä!

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Toimi, et vastannut kysymykseeni millaista on olla puoluuessa jossa on rasistisiipi. Kankaanniemi, onko niin, että poliittinen vallanhimo laittaa sulkemaan silmät ja korvat niistä puheenvuoroista joita perusujen sisältä kuuluu jatkuvasti. Anne, korkealla lentävien "kotkien" ei tarvitse hyökätä maahanmuuttajien kimppuun joilla varmasti on muutenkin tarpeeksi vaikeaa, persuissa heitä "rääkkyviä lokkeja" on ja siihen samaan porukkaan Kankaanniemi kuuluu, ei se selityksilläsi tosiasioita miksikään muuta.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Jokaisessa puolueessa on erilaisia ihmisiä. Mm demareissa on oikeistosiipi ja vasemmistosiipi. Sdp:sta löytyy myös maahanmuuttovastaisia, jotka puolustavat suomalaista työmiestä rehellisesti. On myös niitä, jotka eivät hyväksy puolueen pakolaispolitiikkaa. En heitäkään syytä rasisteiksi.

Perussuomalaisissa on erinomaisen hyvä olla. Erilaiset mielipiteet eivät mitenkään häiritse. Rasisteja ei puolueessa ole. Ei myöskään suomalaisen työntekijän sortajia.

Suomi ei tarvitse ulkomaisia työntekijöitä niin kauan kuin maassa on satojatuhansia työttömiä. Ihalaisen työministeriaikana Keski-Suomen työttömien määrä on noussut 14 014:sta 22 600:iin. Siinäpä saavutus, Sdp!

Pakolaisia kannattaa auttaa parantamalla heidän olojaan pakolaisleireillä. Sillä rahalla millä kustannetaan 1000 kiintiöpakollaista Suomeen, autetaan kymmeniä tuhansia pakolaisia leireillä. Vihervasemmiston pakolaispolitiikka on tyhmintä mitä voi olla! Inhimillisyys ja järki on otettava käyttöön.

Käyttäjän kalevisaas kuva
Eero Saastamoinen

Toimi - onneksi olkoon ja toimi olkoon sinulle antoisa sekä se koituisi myös meidän Keski-Suomemme sekä pienen Keuruun parhaaksi!

Aavistin hyvän kannatuksesi vaaleissa - mikä on nyt helpotus, kun on vihdoinkin saatu keskusteleva kansanedustaja edustamaan meitä keskisuomalaisiakin!

Älä kuitenkaan yritä liikaa, vaan pidä ryhtisi ja puolesi, kuten nytkin!

Olen tavannut sinut elämäni varrella kahdesti ja pystynyt näkemään sinun hyvän osaamisesi.

Joten onnea ja menestystä sinulle

Terveisin

Eero Saastamoinen

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset