Toimin nasta! Asiaa

Ei ollut yllätys! Hyssyttely on lopetettava!

 

Kolme vuotta sitten Suomeen tuli yli 32 000 turvapaikanhakijaa pääosin "turvattomasta" Ruotsista. Heidän "asuttamisensa" ei juuri ongelmia tuottanut. Kun joukko tuli rajan yli ja sanoi yhden maagisen sanan, heidät ohjattiin "turvaan". Muutaman tunnin kuluttua he jo saapuivat bussikuljetuksella jonnekin vastaanottokeskukseen. Valtio maksoi kaiken. Miljardi euroa pyörähti hetkessä.

 

Suuresta tulijajoukosta näkyi heti yksi olennainen piirre. Iso osa oli nuoria poikia tai miehiä. Tyttöjä ja naisia oli hyvin vähän. Vanhuksia ei juuri lainkaan.  Ei ihme, sillä takana oli pitkä ja raskas meri- ja maamatka halki jopa 10 maan tänne pohjan perukoille. Ei sellaista matkaa tee heikkokuntoinen tai -voimainen. Sellaiset jäivät kotimaihinsa sodan ja kurjuuden keskelle ilman apua ja huoltoa, jonka nämä tänne saapuneet nuoret miehet olisivat voineet antaa. Julmaa.

 

Nyt nuo kolmisen vuotta sitten Suomeen tulleet silloin 15-18-vuotiaat pojat ovat nyt kasvaneet nuoriksi miehiksi ja ovat 18-21 vuotiaita. Osalla heistä ei ole töitä, ei koulutusta, ei tulevaisuuden näkymiä. Täällä ei ole heille myöskään omaan kieli- ja kulttuuriryhmäänsä kuuluvia tyttöystäviä ja puolisoehdokkaita. 

 

Suomalaisilla 18-21-vuotiailla naisilla on yleensä jo seurustelu- tai parisuhde. Usein jopa 15-18-vuotiaillakin. He eivät antaudu suhteeseen vierasmaalaisten kanssa, joilla on erilaiset tavat ja kulttuurit. Ei ole tarvetta.

 

Väitetään, että pojat kehittyvät hieman tyttöjä myöhemmin. Siksi 15-18-vuotiaina maahan tulleet pojat vasta 2-4 vuotta myöhemmin haluavat naisseuraa. Sitä he hakevat vielä vapaina olevista alle 15-vuotiaista tyttölapsista. Nämä taas ovat ymmärtämättömiä ja houkuteltavissa. He ovat fyysisesti heikkoja eivätkä kykene tekemään vastarintaa väkivaltaisille noin parikymppisille miehille. 

 

Saatan olla väärässä, mutta arvelen, että edellä kuvaamallani tavalla on Suomessa tapahtunut. Seuraukset ovat todella järkyttävät. Lukuisaa joukkoa alaikäisiä tyttöjä on kohdeltu raa'alla ja ankarasti tuomittavalla tavalla siten, että heidän koko edessä oleva elämänsä on tuhottu. Lopullisesti.

 

On täysin selvää, että raiskaaja on itse täysin vastuussa rikollisesta teostaan ja ansaitsee ankaran tuomion. Valitettavasti meillä rangaistukset ovat liian lievät eikä asteikon ylärajoja aina edes käytetä.

 

Vastuuta tapahtuneesta on myös meillä lainsäätäjillä. 

 

Jo syksyllä 2015 hallitus laati toimenpideohjelman. Ministerit eivät sitä halunneet toteuttaa kuin osin. Jos se olisi toteutettu kokonaan, ei ainakaan nyt esille tulleessa mitassa olisi tapahtunut sitä, mitä on tapahtunut. Oma eduskuntaryhmäni vaati ohjelman toteuttamista jatkuvasti ja edelleen. Ministerit vastustivat.

 

Eräs korkea maahanmuuttovirkamies taisi todeta, että hän tuntee kaikki turvapaikan hakijat. Tämä ei tietenkään pitänyt paikkaansa. Mutta hänen olisi pitänyt tietää, että nuoret pojat kasvavat muutamassa vuodessa nuoriksi miehiksi, joilla herää myös vietti toiseen sukupuoleen. Se johtaa ongelmiin, kun ns. normaalia purkautumiskanavaa ei ole kuten edellä totesin. He löysivät kanavat lapsiin.

 

Nuoret miehet pitää nopeasti palauttaa rakentamaan kotimaitaan ja huolehtimaan hädänalaisessa tilassa kotimaissaan tai pakolaisleireillä olevista naisista, lapsista ja vanhuksista. He eivät tarvitse turvapaikkaa. Samalla raiskaus- ja muut rikokset täällä jäävät tekemättä.

 

Heitä ei pidä edes päästää Suomeen. Sanokoot täysin toisenlaiseen maailmaan laaditut sopimukset  ja utopistit mitä tahansa.  Jotain rajaa!

 

Jos palauttaminen ei ole jostakin syystä mahdollista, on näiden nuorten miesten säilöön/valvontaanotto täysin hyväksyttävä ja ainoa vastuullinen menettely. Sillä turvataan tyttölastemme koskemattomuus ja turvallisuus ja koko elämä. Se on kaikkein tärkein ihmisoikeus.

 

Hyssyttely on lopetettava.  Jos ministerit eivät osaa tai halua suojella oman kansamme lapsia, naisia ja muita heikoimpia ja koko kansaamme, on heidän erottava heti!  Siis heti!

 

Hallituksen ylivoimaisesti tärkein tehtävä on suojella omaa kansaa, arvoisa pääministeri ja muut ministerit! Selittelyn aika on ohi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Suomen vanhin asiakirja, kuningas Birgerin suojelukirje Karjalan naisille, täytti 700 vuotta vuonna 2016.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Naisrauha#/media/Fil...

Olisiko päättäjillä siihen liittyen itsetutkiskelun paikka?

Itsetutkiskeluun liittyen kannattaisi tutustua myös vuoden 1734 lakiin ja siinä Pahategon Caareen. Siitä selviää, että suomalainen oli ennen vanhaan paremmassa turvassa jopa vieraan vallan alaisuudessa kuuluessamme Ruotsin valtakunnan Itämeren provinssiin.

Lain ankaruus suojeli jo itsessään ehkäisevänä tekijänä tavallista ihmistä. Laki löytyy netistä. XXII. Lucu. Waimowäen-rauhasta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Onko palauttamisen syy siis, se, että on nuori mies?

Onko nyt ihan varma, että ymmärrät, mitä kirjoitat?

Eipä uskoisi, että aikuinen ihminen, ja kokenut poliitikko kirjoittaa tuollaista soopaa.

On hyvä, että olet sellaisessa puolueessa, joka on sopiva tiedoillesi ja taidoillesi.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Hyvä, että paljastat oman ajattelusi.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

''Nuoret miehet pitää nopeasti palauttaa rakentamaan kotimaitaan ja huolehtimaan hädänalaisessa tilassa kotimaissaan tai pakolaisleireillä olevista naisista, lapsista ja vanhuksista. He eivät tarvitse turvapaikkaa.''

Siinä kokeneen poliitikon hieno lause.

Ilmeisesti Kankaanniemi tietää kuka tarvitsee turvapaikan ja kuka ei, selvännäkijän kykyjä?

Tuo kirjoittamasi lause on jopa persuasteikolla älytön.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Kyllä tiedän. Nuoret miehet tarvitaan kotimaissaan tai pakolaisleireillä.

Suomen lapsia pitää suojella. Ehdottomasti.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Siis tiedät iän ja sukuuolen perusteella kuka on kotimaassaan vainottu ja vaarassa?

Tiedät siis tuon perusteella kuka tarvitsee turvapaikan?

Miksi meillä on siis migri, ja muissakin maissa vastaavat virastot, kun meillä on Kankaanniemi?

Hauskaa, joskin surullista tarinaa, ei ole kyllä suuri ihme, että poliittinen ura on jo iltaruskossa.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Lapset tarvitsevat turvan, eivät nuoret miehet. Etkö ymmärrä, valitan!

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Ritala, olet oikeassa. Aloitin eduskunnassa vuonna 1987, joten iltarusko häämöttää. Se on muuten erittäin kaunis näkymä.

Käyttäjän eiltanen kuva
Eero Iltanen

Samanikäisten suomalaisten naisten kohdalla monen turvapaikanhakijan asema parisuhdemarkkinoilla on toivottoman huono.

Jonkinlaisena minimivaatimuksena pitäisi ymmärtää kulttuuria, osata lukea ja kirjoittaa sekä puhua edes englantia suhteellisen hyvin. Työ ja koulutus olisi kanssa hyvä olla.

20-vuotiaana vieraaseen maahan ja kolmannelle luokalle. Game over.

Toisaalta koulutetumpi osa heistäkin pärjää, joten kyse ei ole vain lähtömaasta. Jonkinlainen "yhteiskunnan minimitaso" on olemassa ja jos sitä ei täytä, ongelmia tulee. Eihän työporukkaankaan voi ottaa ihmistä, ei osaa tarpeeksi.

Kuulostaa toki hieman raa'alta, mutta elämä on.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Eihän nuorten naisten vonkaaminen rajoitu vain nuoriin ulkomaalaisiin miehiin. Tukevatko Perussuomalaiset jatkossa pakolaisleirien olojen parantamista kriisialueiden naapurimaissa ja millaisista summista voisi olla kyse?

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Kyllä Suomen tulee humanitaarista apua antaa. Yleensä pakolaisleirit ovat YK:n ylläpitämiä ja maksamme sen kautta.

Martti Nurmi

Lapset tarvitsevat turvan, mutta miksi lapset eivät ole olleet turvassa herätysliikkeiden keskuudessa? Miksi, useista lainvoimaisista tuomioista huolimatta, rikollisjärjestöt saavat jatkaa?

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

En tunne tarkemmin sellaisia herätysliikkeitä, jotka pitäisi kieltää.

Nurmi, jos tiedät niin tee ilmoitus ja vaatimus kieltämisestä. Se on jopa velvollisuutesi.

Lapsia pitää suojella.

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Tuotapa tuota: Ensinnäkin vuoden 2015 muuttoaalto oli kyllä EU:n laajuisesti sovittu. Pojat eli Suomen osuus kuljetettiin monen maan läpi Suomeen. Osa päästettiin suoraan paperittomaksi halpatyövoimaksi maahan.

Toiseksi: Oli täysin selvää, mitä seuraa. Aikaisemmat maahanmuuttajat olivat tehneet, jos nyt oikein muistan, 17 prosenttia raiskauksista, vaikka maahanmuuttajien lukumäärä oli todella pieni.

Kolmanneksi: Oli selvää, että yhteiskuntamme ei pysty ongelmitta sulattamaan näin suurta nuorten miesten määrää. Suomalaiset nuoret miehet eivät kestä naistensa menettämistä ja Suomen talous ei kestä miljardien menoerää maahanmuuttajista.

Neljänneksi: Osa maahanmuuttajien raiskauksista on perinteisiä raiskauksia, osa taasen jonkinlaisia vahinkoja, kun tytöt hakeutuvat heidän seuraansa. Poliisien lisääminen ei tule poistamaan haluja kaukaa tulevia kohtaan. Erilaiset geenit ovat arvokkaita sukurutsauksen ehkäisemisessä.

Osa ns. raiskauksista onkin vahinkoja, kun joku ulkopuolinen pääsee selville suhteesta. Usein Suomessa 15-16 -vuotias tyttö on jo kovasti aikuinen. Joskus nainen voi myös kostaa, kun huomaa, että ei olekaan se ainoa. Oikeusmurhiakin siis tapahtuu, mutta perusasiahan on, että näitä poikia ei pitäisi maahan päästää.

Työperäinen maahanmuutto on etenkin työnantajien suosiossa, mutta minua vaivaa etenkin työturismi, lyhytaikaiset työsuhteet etenkin Baltiasta, jolloin joudumme vain työntekijöiden perheidn sosiaaliturvan maksajiksi samalla kun nämä halpapalkkaiset syrjäyttävät kantasuomalaisia työpaikoilta.

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Jotta totuus ei unohtuisi, niin perussuomalaiset olivat hallituksessa syksyllä 2015, jolloin muuttoaalto tänne tuli. En muista, että Toimi Kankaanniemikään olisi suuremmin puolueensa linjaa vastustanut.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Tosiasia on se, että silloiset Ps--ministerit evät tosissaan ajaneet niitä kiristyksiä, joita eduskuntaryhmä ja minäkin halusin ja vaadin.

Se oli yksi syy siihen, että Ps:n puheenjotajavaali päättyi niinkuin päättyi.

Loikkausten jälkeen ministerit luovuttivat kokonaan. Me emme.

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Paitsi, että olette nyt Nato- ja sotilasliittomiehen vedossa. Hänessä on siis selvää ministeriainesta. Unohdetun kansan vedätys, suomeksi kusetus, jatkuu edelleen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset