Toimin nasta! Asiaa

Turvapaikkapolitiikan järjettömyys paljastuu - Ps ainoana oikeassa!

 

Puolueeni Perussuomalaiset oli hallituksessa 29.5.2015-13.6.2017 välisen ajan. Olemme vastuussa hallituksen politiikasta tuolla välillä. Emme sitä edeltäneestä emmekä sen jälkeisestä.

Sipilän hallituksen ohjelmaa laadittaessa alustavat heikot merkit mahdollisesta ihmisvirrasta Lähi-Idän kriisialueilta Eurooppaan ja aina Suomeen asti olivat olemassa. Kukaan ei kuitenkaan osannut kuvitella, minkälaisiin mittasuhteisiin se nousisi jo 2-3 kuukauden kuluttua hallituksen muodostamisesta. Puhuttiin ensi sijassa pakolaiskiintiön suuruudesta ja perheiden yhdistämisistä, ei maasaliikkeestä.

Hallitusohjelmatiedonantoa eduskunnassa käsiteltäessä kesäkuun alussa 2015 Sdp, Vasemmistoliitto, Vihreät, Rkp ja KD vaativat maahanmuuttopolitiikan lievempää tai voimakkaampaa väljentämistä. Hallitusohjelmassa nimittäin oli jonkin verran kiristyksiä, vaikka silloinen Perussuomalaisten puheenjohtaja ei maahanmuuttopolitiikkaa pitänyt minkään arvoisena asiana. Hänelle ministerin salkun saaminen oli tärkeintä.

Koska edelliset hallitukset olivat laiminlyöneet esim. palautussopimusten tekemiset ja muutoinkin harjoittaneet liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa, oli Suomi täysin valmistautumaton ihmisvyöryyn.  Sipilän hallitus ei olisi edes ehtinyt tehdä mitään kesän 2015 aikana asioiden haltuun ottamiseksi. Kahdessa kesäkuukaudessa ei mikään uusi hallitus ehdi valmistella ja eduskuntaan saada yhtään lainmuutosta.

Suomeen tuli syksyn 2015 ja kevään 2016 aikana vajaat 40 000 turvapaikanhakijaa.  Sisäministeri Petteri Orpo ei ollut valmis tekemään mitään vyöryn katkaisemiseksi. Se olisi ollut mahdollista, koska miltei kaikki tuli turvallisesta maasta eli Ruotsista.  Orpo keskittyi vain tulijoiden etujen ja olojen turvaamiseen.

Valtaosa tulijoista oli nuoria miehiä. Osa heistä oli lähtömaissaan myynyt perheensä koko varallisuuden ja ostanut rikollisjärjestöiltä kalliin matkan yli meren ja halki Euroopan Suomeen. Rahaa siirtyi rikollisten aseisiin, terroristeille, huumekauppaan jne.  Näiden nuorten miesten perheet, naiset, lapset ja vanhukset jäivät rahattomina ja varattomina sodan, raiskausten ja köyhyyden keskelle ilman siinä kulttuurissa elintärkeän miehen turvaa. Sinne jääneet olivat hädänalaisia, eivät ne nuoret miehet, jotka pystyivät tulemaan raskaan ja vaarallisenkin matkan Suomeen. Tragedia on kotimaihinsa jääneiden kohtalo.

Elokuun 2015 kesän 2016 välisenä aikana vajaan 40 000 turvapaikanhakijan, pääosin nuoren miehen, Suomen veronmaksajille aiheuttamat kustannukset olivat lähes 1,5 miljardia euroa.  Valtava summa syvässä kriisissä olleen maamme taloudessa. Pieni joukko vei valtavat rahat suomalaisilta veronmaksajilta. Todella tehotonta varojen käyttöä, ehkä väärinkäyttöäkin. Oppositio vaati väljempää politiikkaa ja pääministeri "kutsui" tulijoita lisää lupaamalla talonsa käyttöön!

Jos vaikkapa vain neljännes tuosta laskusta, noin 400 miljoonaa euroa, olisi käytetty naisten, lasten ja vanhuksien auttamiseen Lähi-Idän pakolaisleireillä, olisi saatu aikaan inhimillisemmät olot sadoille tuhansille todella hädässä oleville. Nyt miljardimme kuluivat tehottomasti vääriin kohteisiin.

Siis Ruotsin rajalle pikapalautus ja tuki pakolaisleireille. Se olisi ollut viisasta ja vastuullista. Se ei olisi ollut vähimmässäkään määrin rasismia tai ihmisvihaa. Päinvastoin.

Väärää, tehotonta ja valtavan kallista politiikkaa Juha Sipilä, Petteri Orpo ja koko oppostio tukivat ja vaativat.

Perussuomalaiset oli ainoana puolueena vastuullisella linjalla. Valitettavasti silloiset Ps-ministerit eivät halunneet toteuttaa puolueen selkeitä linjauksia.  Tästä olikin seurauksena Jyväskylän puoluekokouksen henkilövalinnat 10.6.2017. Tästä taas Ps:n ajaminen Sipilän ja Orpon uhokäskyllä ulos hallituksesta, jotta hallitus saattoi jatkaa vastuutonta maahanmuuttopolitiikkaansa.  Sipilän ja Orpon mielestä vastuullinen maahanmuuttopolitiikkamme osoitti väärää arvoperustaa.

Nyt kaikki puolueet ja eduskuntaryhmät vaativat kiristyksiä maahanmuuttopolitiikkaan ääni väristen. Vaatimuslistat vaihtelevat. Ne, jotka irtisanoutuivat kirkkaimmin Perussuomalaisten vastuullisesta maahanmuuttopolitiikasta ja syyttivät sitä ihmisvihamieliseksi ja rasistiseksi, vaativat nyt tiukkoja päätöksiä. Heidän uskottavuutensa on kuitenkin täysin nolla.

Hallituksessa kuulemma vaikutetaan. Miksi siellä ei ole vaikutettu kolmen vuoden aikana? Pian nähdään, vaikutetaanko vai ei!

Arvoperustasta eivät Sipilä ja Orpo enää puhu mitään!

Kansainväliset sopimukset, joita Suomi noudattaa pilkun tarkasti, on laadittu aivan toisenlaiseen maailmaan kuin mitä nyt elämme. Niitä ei pidä noudattaa todellisten turvapaikkaa hakevien ja varsinkaan kaikkein eniten sodista, terroristeista, köyhyydestä ja vainoista kärsiven ihmisten etujen vastaisesti. Nyt näin tapahtuu.

Tarvitsemme tiukkaa, mutta inhimillistä maahanmuuttopolitiikkaa. En pidä kotinikaan ovia yötä päivää kaikille kulkijoille ja sisään pyrkijöille avoimena. Kysyn tuntemattomalta kotiini pyrkijältä, mikä on asia ja tarve pyrkiä sisään. Näin turvaan kotini ja perheeni. Annan apua tarvitsevalle, mutta en ota vieraita asumaan kotiini.  Näin haluan toimia myös tämän yhteisen kotimme Suomen suhteen.  Vieraaksi saa tulla, mutta asumaan jäämiselle pitää olla rehelliset perusteet.

On täysin sietämätöntä, että 10-15 vuotiaita tyttölapsiamme houkutellan raiskattaviksi. Sama koskee poikia. On tekijä suomalainen tai ulkomaalainen, teko on yksiselitteisesti ankarasti tuomittava. Jos tekijä on turvapaikkaa hakenut tai sen saanut, on se äärimmäisen vakava rikos, koska turvaa hakenut ei sitä muille, vieläpä lapsille, halua itse antaa. Vankilaan ja/tai ulos maasta!

Maailmalla on kulttuureja, joista tulevat eivät näytä sopeutuvan Suomen kristillisperusteiseen yhteiskuntaan. Tämä on syytä tunnustaa.

En ole rasisti. En vihaa ketään ihmistä. Vaadin rehellisyyttä ja vastuuta.  Suomen rajoja on valvottava. Suomessa ei saa olla sijaa eikä sietoa lasten eikä muidenkaan raiskaajille. Tämä on minun ja  Perussuomalaisten pitkä linja, joka ei ole muuttunut eikä muutu.

Muut puolueet joutuvat kiireessä kirjoittamaan puolue- ja vaaliohjelmansa uusiksi. Tosin sekään ei auta. Niiden uskottavuus on nollassa. Sen kansa nyt tietää!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän Setarkos kuva
Sakari Vainikka

Sipilän-Orpon-Soinin hallituksen siirtolaispolitiikka tuo mieleen Nobelilla palkitun ydinfyysikko Andrei Saharovin, joka kehitti Neuvostoliitolle atomipommin ja rupesi sitten jakamaan Punaisella torilla traktaatteja, joiden sanoma oli, että pommeja ei saa käyttää. Melkoisen aikapommin nämä valtiomiehet ovat Mutti Merkelin perässähiihtäjinä maahamme virittäneet.

Käyttäjän tapiosimonen kuva
Tapio Simonen

Blogistin Otsikko pitää paikkansa!

Hallituksen esittämät keinot eivät vähennä, saati sitten että torjuisivat maahanmuuttajien seksuaalirikollista toimintaa.

Esimakua tässä:

Pääministeri Juha Sipilä: ”En pidä Oulun raiskausvyyhdin uhrimäärää poikkeuksellisena”.

https://twitter.com/krista_rehula/status/108446568...

Epäilen vahvasti, että kaikki eivät ole samaa mieltä.

Täällä lisää aiheesta

https://www.tapionajatukset.com/36525

Käyttäjän tapiosimonen kuva
Tapio Simonen

Ulkomaalainen pedofiiliaalto leviää Suomessa - vain perussuomalaiset valmiita "koviin keinoihin"

https://beta.oikeamedia.com/o1-95523

Halla-aho: "Mitään ei tapahdu. Hallitus ja vasemmisto-oppositio luottaa siihen, että kuten ennenkin, tapaus vaipuu unohduksiin, ja sitten voidaan taas puhua sähköautoista"

Ruotsalainen Fria Tider kirjoittaa: "Ulkomaalainen pedofiiliaalto leviää edelleen Suomessa."

Lehti viittaa Oulussa ensin ilmenneisiin, mutta sitten myös Helsinkiin levinneisiin lapsiraiskaustapauksiin ja kuvaa osuvasti muslimimaahanmuuttajille tyypillistä lapsiin kohdistuvaa seksuaalihäiriötä, jota islamin profeetta Muhammed harjoitti pyhänä velvoitteenaan edellyttäen esimerkillään sitä tietysti myös seuraajiltaan.

http://www.friatider.se/barnv-ldt-kterna-sprider-s...

Muslimimaahanmuuttajien tehtailemia islamissa täysin hyväksyttäviä, sharia-lain oikeuttamia raiskauksia ei pystytä estämään edelleenkään, vaikka heille on nyt varta vasten tehty uunituoreet Maahanmuuttoviraston (Migri) julkaisemat, kymmenellä eri kielellä dubatut valistusvideot, joissa luku- ja kirjoitustaidottomia turvapaikanhakijoita muistutetaan, että "KETÄÄN ei saa kosketella ilman lupaa, ja ei tarkoittaa aina ei".

Varoituksista huolimatta Suomi on seurannut Ruotsin "monikulttuurista" esimerkkiä ja niittää nyt samoja Ruotsissa tapahtuneita virheitä

Käyttäjän tapiosimonen kuva
Tapio Simonen

PERUSSUOMALAISET OVAT RATKAISU

https://beta.oikeamedia.com/o1-95509

”Perussuomalaiset ovat esittäneet rajatarkastuksia, koska missään valtioissa ei ole tarkoituksenmukaista päästää sisään ketään ilman papereita, ja sitten jälkikäteen ihmetellä, että mitä täällä olevien kanssa oikein pitäisi tehdä. Turvapaikkahakemuksia ei myöskään ole syytä vastaanottaa turvallisesta Ruotsista.

Tähän eivät muut puolueet suostuneet. Koska arvopohja.
Se johti onnettomuuteen lapsiamme ja naisiamme kohtaan. Inhimillisen kärsimyksen ja tragedian lisäksi se on aiheuttanut miljardien kustannukset.

Perussuomalaiset ovat esittäneet, että turvapaikkaprosessin ajaksi pitäisi kaikki ottaa säilöön, vähintään kuitenkin kielteisen päätöksen saaneet.

Tähän eivät ole muut puolueet suostuneet. Koska arvopohja.

Perussuomalaiset ovat esittäneet lukuisia konkreettisia tiukennuksia, joihin ei ole suostuttu. Koska arvopohja.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos. Henkistä tervettä elämään Suomen politiikkaan. Siunaten Lasse.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Kiitos ja siunausta Lasselle ja kaikille muillekin kommentoijille!

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Iltalehden Mika Koskinen persuilee jälleen. Häpeämätöntä yhden puolueen propagandaa lehdeltä, jolla ei muka ole puoluekantaa.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a32a9137-9a5...

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Kitinöistäsi huolimatta persut olivat 2015-16 päättämässä ottaa kaikki tänne tulleet vastaan ja Suomen maksettavaksi. Kerrotko vaihtoehtoisesti nimeltä ne persut jotka nousivat 2015-16 persujohtoa vastustamaan esimerkiksi eduskunnassa?

Myös Halla-aho porukoineen oli 2017 puoluekokouksen jälkeen hyväksymässä Orpon ja Sipilän hallitusohjelman ja teot jotta olisivat päässeet hallitukseen.

Eli se siitä perseilyistä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Pasi on oikeassa, kun ei siellä eduskunnassa herännyt oikein kukaan siihen, mitä syksyllä 2015 tapahtui. Minä heräsin ja Pasi tietää, miten siinä kävi.

Kannattaa myös lukea kansalaipuolueen ajatuksia, tässä yksi niistä, joka on minun suosituin blogini vielä toistaiseksi. http://vesalevonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267361...

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Perussuomalaiset tukivat niin eduskunnassa kuin Sipilän hallituksessa sitä sotapolitiikkaa, joka johti Irakista, Libyasta ja Syyriasta miljoonien pakolaisten suunnittelemattomaan ryntäykseen myös EU-maihin.

Sota on suurin pakolaisuuden aiheuttaja.

Nyt perussuomalaiset ovat syyttämässä pakolaisia joukkona, jonka ovat itse olleet sotapolitiikan tuellaan synnyttämässä, yksittäisistä rikoksista.

Pers/sin-joukoissa on edustajia, jotka ovat olleet jo kolmenkin puolueen takinkääntäjiä.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Mielenkiintoista on se, että Lintunen pitää Perussuomalaisia syyllisenä Syyrian sotaan. Sitä en tiennytkään.

Sen muistan, että Paavo Lipposta, sd, syytettiin keväällä 2003 Suomen viemisestä Irakin vastaiseen sotakoalitioon, mutta Ps sotatoimenpiteitä en muista.

Kirjoitin, että Sipilän hallitus nimitettiin 29.5.2015 ja turvapaikanhakijavyöry alkoi elo-syyskuussa samana vuonna. Väitätte siis, että hallitus ja eduskunta olisivat ehtineet hyväksyä uusia lakeja keskellä kesää parissa kuukaudessa asiasta, josta ei ollut edes tietoa vielä kesäkuussa.

Anteeksi, mutta älkää olko hölmöjä!

Sisäministeri Petteri Orpo, kok, on vastuussa tuon ajan rajavalvonnasta, poliisista ja sisäisestä turvallisuudesta. Hänellä on vastuu siitä, että esim. Torniossa toimittiin kuten tapahtui. Kokoomus ja Keskusta vastustivat tarvittavia toimenpiteitä.

On täysin perusteetonta syyttää nykyisiä perussuomalaisia laiminlyönneistä, jotka ovat jatkuneet viimeiset kaksi ja puoli vuotta.

Vihervasemmisto vaati aina viime viikonloppuun asti löysää turvapaikkapolitiikkaa. Se on vastuussa siitä lainsäädännöstä, joka oli voimassa kesällä 2015. Perussuomalaisten ansiosta lakeja on jonkin verran kiristetty, mutta puolueestamme loikanneet ministerit eivät halunneet toteuttaa ohjelmiamme. He eivät ole enää perussuomalaisia.

Perussuomalaiset on ainoa puolue, jolla on puhtaat paperit tapahtuneesta.

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Perussuomalaiset ovat osaltaan syyllisiä muiden eduskuntapuolueiden kanssa Syyrian sisällissodan pitkittämiseen.

Kansanedustajan pitäisi tietää, että Suomi oli mukana vuodesta 2013 Yhdysvaltain johtamassa Syyrian ystävissä, joka aseisti ja rahoitti Syyrian kapinallisten sotimista.

Tehtyjen selvitysten mukaan osa aseista ja rahoista joutui Isisin käsiin.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Muistaakseni Ps ei ollut hallituksessa 2013. Ulkoministerinä oli Tuomioja, se.

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen Vastaus kommenttiin #16

Eduskunnassa oli, ja hallituksessa vuodesta 2015.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Muistaakseni Ps ei ollut hallituksessa 2013. Ulkoministerinä oli Tuomioja, se.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Toimi, tuota viimeistä lausetta en allekirjoittaisi.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Onko jo seuraava poliittinen koti katsottuna jos Kansalaispuoluekaan ei ole sinun paikkasi ?

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Vesa, myönnän, että mm. feministinen puolue, piraattipuolue ja ehkä joku muu ovat "puhtaita".

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Luulen että joka puolueessa on ollut niitä jotka olleet ihan samoilla linjoilla. Puolueen ryhmäkuri pitänyt heidät vaan hiljaisena....

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset