Toimin nasta! Asiaa

Vakava varoitus pääministerille ja vihervasemmistolle! Älkää menkö metsään!

 

Äärettömän huolestuneena olen seurannut viime päivien riitelyä ja jopa valehtelemisesta syyttelyä metsien hakkuumääristä valtakunnan huipputasolla. Jäitä hattuun Juha ja Ville ja muut "höyrypäät"!

 

Ilmastonmuutosta on syytä hillitä, mutta sen on tapahduttava viileän harkitusti.  Emme me suomalaiset pysty pelastamaan maapalloa, vaikka itsemme tuhoaisimme. Tämä on fakta, jonka tulee asettaa rajat käytettäville keinoille.

 

Kaikki koti- ja vientimarkkinoilla toimivat yritykset tuotteineen ovat tärkeitä.  Metsäteollisuus on kuitenkin Suomelle elämän ja kuoleman kysymys. Sen toimintaedellytykset on turvattava. Pidetään puhdas teollisuus Suomessa ekä ajeta sitä saastuttaviin maihin!

 

Puuta käytetään yhä enemmän korvaamaan muiden raaka-aineiden käyttöä. Biotalous ja -tuotanto etenee ja ansaitsee kaiken järkevän tuen. Vientimahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

 

Metsiämme tulee hoitaa huolella. Nykytila tuskin on tältä osin riittävä.  Puuta tulee myös hakata. Puurakentaminen ja mekaaninen teollisuus kasvavat. Se on tärkeää.  Samoin biotuoteteollisuus tarvitsee raaka-ainetta.  Se jäämä, mikä ei muuhun kelpaa, voidaan hyödyntää polttamalla.

 

Puu on uusiutuva ja kotimainen raaka-aine ja käyttömateriaali. Se on valtava rikkautemme ja kansantaloutemme perusta.

 

Kiistely hakkuumääristä on kiihtynyt kohtuuttomaksi. Pääministeri menetti malttinsa yliampuvilla väitteillään. Toisaalta vihervasemmistolta on hävinnyt todellisuuden taju. Malttia ja järkevää pohdintaa sillä ei ole ollutkaan.  Kokoomus on vaiennut täysin kuten pienpuoueetkin. Polttaa!

 

On selvää, että Brysselissä EU-byrokraatit seuraavat ilmastonmuutosinnossaan tarkoin myös Suomessa käytävää keskustelua ja riitelyä metsien hakkuista.  Nuo reaalielämän ulko- ja yläpuolella elävät byrokraatit väistämättä pohtivat, kummalle puolelle asettuvat  -  hakkuiden sallimisen vai rajoittamisen?

 

Suuri riski on se, että pian olemme kasvokkain EU:n komission kanssa siinä, mikä on sallittu hakkuumäärä ja paljonko on suojeltava.  Brysselin vihervasemmistolais-ilmastointoilijat saattavat päätyä siihen, että suojellaan siellä, missä metsää on suhteellisesti eniten ja ihmisiä vähiten. Se olisi Suomelle ja  kansallemme katastrofi.

 

Järjetön riitely ja vaalipaniikissa heitellyt syyttelyt kasvattavat vaaraa EU:n väliintulosta.  Vielä metsäpolitiikka on kansallista, mutta kuinka kauan?  Ilmastonmuutoksen torjunnan nimissä tehdään paljon virheitä niin EU:ssa kuin Suomessa.

 

Tämä on avoin varoitus pääministerille ja vihervasemmistolle ja muistutus kaikille muillekin!  Suomen etua eivät aja ketkään muut kuin suomalaiset itse  -   ainakin perussuomalaiset ajavat!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Jos pitää valita siitä, että ohjaako EU vai persut, niin valitsen slkeästi EU:n. :)

Mikään muu puolue ei ole niin vahingollinen suomalaisille kuin persut.

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

Sutta (ilmaston lämpenemis tuhoa) on huudettu jo ennen 1990 -lukua. Susi ei ole tullut (vieläkään), paitsi biologiset sudet ovat lisääntyneet Euroopassa jopa haitaksi asti. Jäitä hattuun... Aktivistit huutaa ja karavaani kulkee

Amerikasta muistutuksena YK:n varoitus vuodelta 1989 AP tietotoimiston välittämänä

”ICYMI, the U.N. told us we’d have ‘disaster’ by year 2000 ‘if global warming was not checked’

https://wattsupwiththat.com/2019/03/03/icymi-the-u...

Tuo ICYMI lyhennys muuten tarkoittaa In Case You Missed It , ”Varmuuden vuoksi jos olet/olette unohtaneet”

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Tuossa luin Maaseuduntulevaisuuden nettilehteä ja tehdyntutkimuksen mukaan 44 % vihreistä ja vasemistolaisista vastustaa metsän hakkuita ainakin valtio metsistä miksei myös yksityisten jos kynnet kykenee. Jotenka ei Juha Sipilän puheet mitään höpöjä olleet.
Muutoin kun kasvattaa tukkipellon hakkuukypsäksi se kestää 90 vuotta ja jos satut olemaan sitä sukupolvea joka voi sitten myydä niin joka kolmas puu menee verottajalle. Hiilinieluna se on 70 vuotta kunnes yli 90 vuotiaana alkaa tulla hiililähde.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Pääministeri Sipilä sanoi, että vihervasemmisto haluaa kieltää hakkuut.

Tuo oli liioittelua ja harhaanjohtava väite. Tuskin kukaan haluaa saati vaatii hakkuiden kokonaan lopettamista.

Muutoin Seppo olet oikeassa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset