Toimin nasta! Asiaa

On se kumma, kun ei mene perille... ilmastohysterialle stop!

  • On se kumma, kun ei mene perille... ilmastohysterialle stop!

 

Kirjoitin Facebookiin ilmastovouhotuksesta, joka on saanut hysterian mitat Suomessa.

 

https://www.facebook.com/2257472087853641/posts/2261218284145688/

 

On käsittämätötä, että jotkut eivät hyväksy tosiasioita ja vääristelevät jopa niitä.

 

Ihmisten, jopa lasten pelottelu ja syyllistäminen Suomessa on vastuutonta. Ehdottomasti tuomittavaa. Seuraukset ovat vakavat.

 

Tosiasia on se, että Suomi on vähentänyt esimerkillisesti hiilidioksidipäästöjään. Kylmä, pohjoinen pitkien etäisyyksien maa ja kansa ei tuhoa ilmastoa eikä aiheuta lämpenemistä. Päästöosuuteme on 1,4 tuhannessosaa maapallon päästöistä. Tämä on fakta!

 

On aivan selvää, että Suomen tulee itse ja kansainvälisesti tehdä kaikki järkevät toimenpiteet ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Tyhmyyksiä ei pidä tehdä. 

 

Meidän pitää panostaa tutkimukseen, kehitystyöhön, demoihin ja säästöön. On kasvatettava hiilinieluja. Monilla muillakin järkevillä tavoilla voimme tehdä paljon. Kaikki toimenpiteet on huolella harkittava. 

 

Monilla hysteerisillä ilmastoaktivisteilla on kiinalainen kännykkä tai vastaava laite. Miksi? Kuluttajina meidän tulee tehdä vastuullisia valintoja.

 

Suurimmat kaupungit tuottavat yhä energiansa hiilellä eivätkä aktivistit puutu siihen.

 

Puolustan suomalaisia. Puolustan terästuotantoa Suomessa, koska muualla valmistettuna ja tänne tuotuna se tuhoaa ilmastoa monin verroin enemmän.  Puolustan lähiruokaa. Puolustan yksityisautoilua, koska sille ei ole vaihtoehtoa.

 

Suuret saastuttajat on saaatava vstuuseen. Muutoin meitä kaikkia kohtaan kipeät ongelmat.  Maapallo on yhteinen.

 

On aika lopettaa hysterian lietsominen. Se on tärkein ilmastoteko!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

On fakta homma, että suomalaisten tekemisillä ei ole mitään merkitystä hengailun sijaan päästöjen osin maapallon kokonaispäästöjä tarkastellen.

Juuri viime viikolla raportoitiin, että Kiina on lisäämässä kivihiilen käyttöään n. 30 % vuoteen 2030 mennessä. Maassa on alettu rakentamaan suurta määrää uusia voimalaitoksia kivihiilen ympärille ja maa rahoittaa 25 % osuudella kaikkia maailman rakenteilla omien rajojen ulkopuolella olevia kivihiilivoimaloiden rakennushankkeita. Aiheesta oli juttua YLE:n verkkosivuilla.

Tuo em. 30 % lisäys on muuten jo enemmän, kuin mitä koko USA käyttää vuotuisesti kivihiiltä energiana.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

YK:n raportin mukaan Maapallon väkiluku oli 7550 miljoonaa ihmistä vuonna 2017. Tästä Kiinan väkiluku oli 1409 miljoonaa ihmistä (256 x Suomen väkiluku) ja Intian 1339 miljoonaa ihmistä (243 x Suomen väkiluku).

Kannattaisi mitä ilmeisemmin näitä lukuja tarkasteltaessa ”laittaa jalat maahan ja älli päähän” tässä ilmastonmuutosvouhotuksessa. Siinä ammutaan vain Suomi-neitoa omaan jalkaan. Tämä kannattaa pitää myös mielessä äänestyskopissa.

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

On se kyllä kumma että lapsiin kohdistuva ruumiillinen väkivalta on niin ehdottoman kiellettyä.

Kun taas henkinen väkivalta näyttää olevan ehdottoman pakollista.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Samaa minäkin olen ihmetellyt, herkimmässä ikävaiheissa olevia lapsia käytetään politiikassa oman agendan julistajina. Hävetä saisivat kyseiset puolueet.

Ei ole mikään ihme, yli 400.000 suomalaista syö masennuslääkkeitä. Tuskin suomi niin onnellisten ihmisten maa on, kuin meille halutaan uskotella.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

"On aivan selvää, että Suomen tulee itse ja kansainvälisesti tehdä kaikki järkevät TOMENPITEET ILMASTONMUUTOKSEN HILLITSEMISEKSI."

Älä vouhota semmoisessa asiassa, jolle kukaan ei voi mitään. Paljonko sitä hiilidioksidia on alailmakehässä n. keskimäärin?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Kiinnitin huomiota samaan kuin Jouni. Ensin kerrotaan miten pienen osuuden Suomi päästöistä tuottaa ja sitten vaaditaan "järkeviä" toimia ilmastonmuutokisen hillitsemiseksi.

Miten Toimi panisi suuret kansainväliset päästäjät kuriin ja vastuuseen?

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Ilmastotullia voimme ajaa.

EU:ssa Suomi on kuulemma suuri vaikuttaja. Siellä voimme ajaa Saksaa lopettamaan hiilensä polttamisen. Moni muukin EU-maa puhumattakaan suurvalloista Kiina, Intia, Venäjä, USA jne ilmaston lämpenemisen aiheuttavat. Miksi meidän hysteeriset intoilijat eivät uhkaa katkaista diplomaattisuhteita niihin, jos kerran maailmanloppu on tulossa ihan pian? Pakotteita vain kuten Krimin valtauksesta.

Sitä en hyväksy, että Suomesta ajetaan teollisuus ja ruuantuotanto muihin maihin, joissa päästöistä ei välitetä. Se on tyhmintä hysteriaa mitä voi olla.

Suomallaisia ei myöskään saa pelotella eikä syyllistää. Lapsia ei varsinkaan saa käyttää hyväksi tässä politikoinnissa.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro Vastaus kommenttiin #8

Grrr..., ei tuo hiilidioksidi ole se maapalloa nimeksikään lämmittävä tekijä, taitaa pikemminkin lämmittää ne auringosta aiheutuvat pienet muutokset, jotka saavat isompia muutoksia aikaiseksi maapallolla, kts. linkki.

Ruotsalaisetkin ymmärtävät, että ihmisen lisäämä hiilidioksidi ilmakehässä on vain 5 %, loppu on luonnollista muutosta. "Isotopförhållandet visar att endast 5% (inte 26 %) av atmosfärens innehåll av koldioxid kommer från förbränning av fossila bränslen. Huvudparten av den antagna ökningen sedan 1850 ser i så fall ut att komma från andra källor än människans aktiviteter."

https://www.sciencedaily.com/releases/2019/03/1903...

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala Vastaus kommenttiin #8

Onpa sekava kommentti tai blogin jatko. Ensin vaaditaan kovia otteita
"...uhkaa katkaista diplomaattisuhteita..."
mutta seuraavaksi
"...ei myöskään saa pelotella eikä syyllistää...".

Mitä enemmän auringon toimista tiedämme sitä selvemmäksi tulee auringon osuus muutoksissa
https://www.hs.fi/tiede/art-2000006037291.html
Tuo kylmeneminen on vielä kaukana, mutta kunhan tietämys auringosta kasvaa saamme lähitulevaisuuden tietoakin. Hiilidioksidi ei näytä kuuluvan niihin. Sillä vaan pelotellaan lapsia ja lasten tasolla olevia.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi Vastaus kommenttiin #14

En minä vaatinut diplomaattisuhteiden katkaisemista ym vastaavaa, vaan tarkoitin, että hysteeriset intoilijat voisivat vaatia, kun pelottelevat täydelliseltä tuhollä suomalaisia, jos emme tee kuten he vaativat.

Krimin valtaus oli pieni juttu punavihervasemmiston pelottelemaan ilmastotuhon rinnalla. Kun Krim aiheutti pakotteet, kaipa tämä vielä enemmän intoilijoiden mielestä.

Ilmastohysteria on järjetöntä. Nyt jo palkataan psykologejä sen uhreja auttamaan. Huh huh tätä älyttömyyttä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Minulle on valjennut vasta puolisen vuotta sitten noiden erilaisten Gretojen ja muiden vastaavien tapausten jälkeen sekä asiaan somekeskustelussa enemmän huomiota kiinnittäneenä kuinka suuri ahdistus tällä ilmastonmuutosasialla on pystytty aikaansaamaan nimenomaan lapsien ja nuorten keskuudessa. Heiltä puuttuu vielä perspektiivi ajallisesti samoin kuin kyky suhteuttaa tiedon merkitystä.

Normaalille oman ikäiselleni tuo ilmastonmuutos on yksi tähän aikaan kuuluva teema samalla tavalla kuin vastaavia teemoja on ollut aiemminkin. Kaikki ne ovat tulleet, olleet ja menneet. Nyt näyttää siltä, että suuri osa ihmisistä aivan aidosti pelkää jotain hirmuista maailmanloppua tai katastrofia. Jos tiedotuksen sävy ei muutu olisi todellakin parempi, että asia vaiettaisiin suuren yleisön korvien kannalta kokonaan.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

#4

joo..... infokratian talutusnuorassa me olemme .... 60- luvulla pelättiin muutoksia Golf- virrassa.... nyt on uudet aiheet.... mitä seuraavaksi

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Hämmästyttävää miten monet vielä uskovat Suomen tekemisillä olevan vaikutusta maailman päästöihin. Mitään esimerkkiäkään ei Suomi pysty antamaan koska suurimmat päästelijät ovat jo sopimuksien ja käytännön mukaan päättäneet strategiastaan tai siis sen puutteesta.

Käyttäjän antsu1 kuva
Antero Metso

Minusta huvittavinta on se, että kokoomuksen vastaus ilmaston lämpeämiseen on yritystukien lisääminen ja vihreiden vastaus ilmaston lämpeämiseen on yritystukien leikkaaminen.

Minun vastaus on, että ajatus pysyvästi muuttumattomasta ilmastosta, jota ainoastaan ihminen moraalittomalla/eettisesti kestämättömällä toiminnallaan voi muuttaa, kuuluu samaan mappiin kuin ajatus Maapallosta maailmankaikkeuden keskipisteenä. Edellisellä lämpökaudella meren pinta kävi metrejä nykyisen tason yläpuolella ilman ihmisen vaikutustakin ja keskilämpötilakin oli parhaimmillaan asteita lämpimämpi kuin nyt. Jääkausi tuli silti muiden asioiden ajamana vääjäämättä. Ja kun se jääkausi sitten lopulta nytkin tulee, ihmisen aiheuttaman osan ilmaston lämpeämistä jokaista asteen murto-osaakin tullaan muistelemaan lämmöllä.

Tommi Mäkinen

Ritala sanoi, että jos ei usko valtamedian joka sanaa ilmastonmuutoksesta, kannattaa myös litteä-maa-teoriaa.

Vihervasemmistohörhöt ampuu mielestään kovilla. Mutta onnistuu vain olemaan täysin naurettavia..

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

...Vähän sama kuin OPETTAJA Huhtasaari ryhtyisi ajamaan "luomisoppia" kouluihin sillä perusteella, että tiedemiehet "hihhuloivat" ja ovat"hysteerisiä" "evoluutioteoriansa" puolesta vaikka eivät pysty sillä täysin aukottomasti todistamaan maailman-ja elämän syntyä, eivätkä halua tutustua Raamatun "TOTUUTEEN" maailman ja elämän luomisesta kuudessa päivässä....?!

"Täydennysmuokkaus:"

Persut ovat valinneet äänestämään jälleen heränneiden mukaisen, Trumppimaisen linjan ja tärkeimmiksi linjoiksi ilmastonmuutoksen torjumisen maahanmuuton vastustamisen, tyyliin Suomessakin on "kaikenmaailman dosentteja,suvakkeja ja ns.asiantuntijoita", mutta syömisiämme, kulkemistamme, metsänhakkuitamme,ja muuta kuluttamistamme ei tule häiritä eikä haitata heidä hysteriallaan ja "varoitteluillaan...!?"

- Ei me täällä vähäväkisessä, pienessä Suomessa pystytä kuitenkaan koko maailmaa pelastamaan vaikka tekisimme "kansallisen parannuksen",
emmekä sillä taivaspaikkojamme pysty lunastamaan...?!"

Näin näyttää takkinsa kääntäneen puolueensa nousukiidosta ja Putkosen puolueohjelmasta hurmaantunut ja harmaantunut, entinen keskisuomalainen luontoaktivisti Toimikin!

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Onko Pajunen tietoinen miten suuret maat kuten Kiina ja Intia tulevat tekemään päästöjensä suhteen?

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Järjen käyttö ei ole kielletty. Suomen kannattaa tehdä monenlaista, mutta ei ampua itseään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset