Toimin nasta! Asiaa

Asunto, auto ja ruoka - perustarpeet, joihin intoilijat iskevät lisähintaa!

  • Asunto, auto ja ruoka  -  perustarpeet, joihin intoilijat iskevät lisähintaa!

 

Asunto, auto ja ruoka ovat jokaiselle kuuluvat perustarpeet.

 

Näitä kolmea on uhkailtu verojen kiristyksellä. Eikä vain uhkailtu. Kahdeksan yhdeksästä eduskuntapuolueesta sitoutui viime vuoden lopulla sellaisiin ilmastopoliittisiin päästöjen vähentämisiin, että mittava lasku tulee. Sen suuruutta nuo puolueet eivät uskalla kertoa.

 

Asuminen Suomessa on kallista. Jatkuvasti sitä tehdään yhä kalliimmaksi. Kiinteistövero, hulemaksut, jätemaksut jne. Kylmä pohjoinen maa vaatii energiaa myös asunnoissa. Juuri siihen nuo kahdeksan puoluetta iskevät. 

 

Oma auto on pitkien etäisyyksien Suomessa useimmille välttämätön. Työ, asiointi ja harrastukset eivät onnistu ilman autoa. Julkinen liikenne ei tarpeita vastaa. Myös yksityisautoiluun nuo puolueet iskevät. Autoilu on jo nyt tavattoman kallista.

 

Ruokaa tarvitsemme päivittäin. Monipuolista. Riittävästi. Ruokakaupassa kilpailu ei toimi. Liha ja maito on nostettu eräiden puolueiden toimesta tikun nokkaan. Kalliista halutaan vieläkin kalliimpaa.

 

Kaikki nuo, asunto, auto ja ruoka, ovat kohteita, joiden hintaa korottamalla kahdeksan puoluetta uhkaa siirtää ilmastonmuutoksen vastustamisen kustannukset tavallisen kansan maksettavaksi. Työmies, työnainen, lapsiperhe, eläkeläinen. Jokainen tuloistaan ja varallisuudestaan riippumatta saa laskun. Miksi?

 

Siksi, että kahdeksan eduskuntapuoluetta, Kesk, Kok, Sdp, Vihr, Sin, Vas, Rkp ja Kd, haluaa vähentää Suomen 1,4 promillen hiilidioksidipäästöosuuden globaalista kokonaispäästöstä pienemmäksi. Ilmastonmuutoksen torjumisen kanssa tällä ei tosiasiassa ole mitään tekemistä. Avaimet ovat todellisilla saastuttajilla.

 

Perussuomalaiset ovat realisteja. Torjumme hysterian. Hyväksymme ja tuemme järkeviä uudistuksia ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Emme hyväksy avointa vekseliä Suomen kansan maksettavaksi. Emme teollisuuden, emme maa- ja elintarviketalouden emmekä asumisen, autoilun ja ruuan hintaa korottamalla. Ajamme oman kansan asioita. Tinkimättä.

 

Jotain rajaa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Unohdit listasta viinan, vai laskitko sen elintarvikkeeksi. Joka tapauksessa sekin erinomainen verotuskohde Suomessa. Venäjällä on toisin. Kun Krimin miehityksestä johtuneiden talouspakotteiden seurauksena viinan hinta uhkasi nousta, Putin määräsi valtion tehtaat turvaamaan edullisen alkoholin saatavuuden. Näin kansa kesti pakotteet ja Krim säilyi osana Venäjää.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset