Toimin nasta! Asiaa

Hei, meillä taitaa olla eri suunta! - PS parempi suunta!

  • Hei, meillä taitaa olla eri suunta!   -   PS parempi suunta!

 

Tänään äänestetään Suomen suunnasta. Iso laiva kääntyy hitaasti. Siksi suuntaa on alettava muuttaa heti.

 

Globaalitalous yskii. Se enteilee taloudessamme vähitellen viimeaikaista niukempia aikoja. Kymmenen viime vuoden aikana kasatun yhteisen velkataakan paino kasvaa. Se tekee etenemisen hitaaksi. Meidän on kasvatettava yhteistä säkkiä ja jaettava se oikeudenmukaisesti. Maailmaa emme pysty muuttamaan.

 

Eurooppa, jonka keskeinen osa on EU, ei vain yski, vaan tauti on jo puhjennut. Brexit ja EKP osoittavat diagnoosin. Unioni on pöhöttynyt ja alkaa hajota briteistä lähtien. Keskuspankilla on vaikeuksia pitää yhteisvaluuttaa pystyssä edes valtavilla tukiostoille. Kreikka oli pieni ongelma verrattuna Italiaan, jonka edelliset hallitukset velkaannuttivat ja kurjistivat konkurssikypsäksi. EU:ta ja EKP:takaan emme pysty muuttamaan.

 

Suomi on sidottu Brysselin byrokraattien liekanaruun. Yhteisvastuu ja direktiivisilmukka kiristävät. Irti on vaikea päästä. Taakat eivät irtoa. Uusia tulee olemme sisällä tai ulkona. Sen brexit-sekoilukin osoittaa.

 

Suomen sisällä eriarvoisuus on kasvanut. Tilastot kertovat mitä niiden halutaan kertoa tai miten ne halutaan lukea. Tuloerot eivät ole kasvaneet, väitti hanskat tiskiin kesken heittänyt pääministeri. Mutta kyllä kansa tietää. Suurella osalla menee hyvin, mutta valtaisa on se suomalaisten joukko, jolla rahat eivät riitä jokapäiväiseen leipään. 

 

Leipäjonot, nuo hyvinvointivaltion häpeäpaalut, puoli miljoonaa ulosottovelallista, pikavippibisneksen "uhrit",  lapsiperheköyhyydessä elävät 100 000 lasta, sadattuhannet työttömät ja pätkä- ja sirpaletyössä olevat, tuhannet eläkeläisköyhät jne kertovat, että kaikilla ei mene hyvin.

 

Kaikilla tässä rakkaassa isänmaassa ei todellakaan ole sama suunta. Päinvastoin. Toiset menestyvät, toiset menehtyvät. Sama suunta ei saa jatkua!

 

Politiikassa tänä demokratian suurena juhlapäivänä sama suunta, entisen menon jatkaminen, on kaikilla muilla puolueilla paitsi Perussuomalaisilla.  Meillä perussuomalaisilla ei taida olla eri suunta, vaan ON ERI SUUNTA.

 

Teemme tänään suunnan muutoksen. Käännämme kurssin kohti tähänastista itsenäisempää, tasa-arvoisempaa ja kaikkien menestystä vahvistavaa Suomea!  Tämä tehdään ahtaassa äänestyskopissa, johon menee samalla yhden äänen eväällä vuorineuvos ja takuueläkkeellä sinnittelevä mummo.

 

Kaikki äänestämään suunnan muutoksen puolesta! 

 

Ps. Parempi suunta meille kaikille!

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (53 kommenttia)

Käyttäjän jukkakleppalahti kuva
Jukka Leppälahti

Historia taitaa toistaa itseään. 2015 kok, kepu, Perussuomalaiset hallitus ja 2019 sama porukka ja sama politiikka.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Etkö kuullut, kun eräät poliitikot vakuuttivat, että Halla-ahon valinnan jälkeen Ps on uusi puolue?

Käyttäjän jukkakleppalahti kuva
Jukka Leppälahti

Odotan mielenkiinnolla tekoja.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Niin minäkin odotan. Hyviä tekoja.

Jos punavihervasemmisto saisi vallan, teot olisivat katastrofaaliset.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen Vastaus kommenttiin #24

Punaviher-enemmistöistä, esim. kokoomuksen sinisellä vähemmistöllä,porvariston turvaporukalla vahvistettua hallitusta pukkaa...?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

On ja ei. Eihän se ihan uusi ole ollut koskaan, sillä Soini synnytti sen SMP:n savuavavista raunioista. Vuodesta 2008 alkoi perussuomalaisiin imeytyä ksenofobisia voimia. Vuonna 2010 alkoivat Jussi Halla-ahon kannattajat kerätä nimiä, jotta Halla-ahosta tulisi EU-vaaliehdokas. Soini ei tätä suonut, mutta tuloksena on puolue Muutos 2011. Samana vuonna organisoituivat Muutos 2011 -puolueeseen tyytymättömät ja perustivat Vapauspuolueen. Vuoden 2011 vaaleissa perussuomalaiset saivat ennennäkemättömän vaalivoiton, mutta nämä pienet puolueet jäivät rannalle. Vuonna 2015 perussuomalaisten vaalivoitto perustui ksenofobialle ja jopa rasismille. Sinne mentiin rasistisen maahanmuuttopoliittisen ohjelman siivittämänä. Vuonna 2016 perussuomalaisiin tyytymättömät alkovat kerätä nimiä Suomidemokraatit-puolueen perustamiseksi. Nimenkeräys ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Vuonna 2017 ainoa rastistinen puolue Suomen puoluerekisterissä oli perussuomalaiset. Vuoden 2017 puoluekokouksessa perussuomalaiset valitsivat puheenjohtajakseen ksenofoobikon tai rasistin. Kuitenkin monessa mielessä varsin oikeistolaisen henkilön. Perussuomalaiset marginalisoituu ja ksenofobinen kausi jää historiaan, jahka demareihin pettyneet duunarit, joista suurin osa vanhoista persuista koostui (muistakaamme Soinin sutkaus "työväenpuolue ilman sosialismia") tajuavat, että heitä on petetty taas.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Minä liityin v 2003, kun tutustuin eri puolueiden maahanmuuttoon liittyviin kannanottoihin.

Muut lässyttivät rikkaudesta, kultamunista, ja yleensä teksti oli vailla konkreetista sisältöä.

Perussuomalaisilla oli ainoastaan yksi lause, maassa maan tavalla, se oli selkeä viesti.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #7

Teillä taitaa olla väärä suunta. Maassa maan tavalla on selviö, kukaan ei ole asiasta ollut koskaan eri mieltä.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem Vastaus kommenttiin #9

Se muuttui v2003, SDP puheenjohtaja Paavo Lipponen antoi Forssassa käskyn: suomalaiset täyttyvät sopeutua maahanmuuttajiin.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #10

Kun nyt ensin itse sopeutuisit sen verran että oppisit kirjoittamaan suomea oikein. Maassa maan tavalla tai takaisin koulun penkille.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem Vastaus kommenttiin #12

Mene Mika hankalaksi, jos hyväksyt ainoastaan sellaisia maahanmuuttajia jotka ovat saavuttaneet suomen kielen laudaturia.

Perussuomalaisissa ollaan huomattavasti suvaitsevaisempi tuossa asiassa.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola Vastaus kommenttiin #18

Kuten Atte Kalevakin kerran sanoi, että "suvaitsevaisilla" ei ole mitään tekemistä suvaitsevaisuuden kanssa.

Näin se menee.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #21

Suvaitsemattomuuden suvaitseminen ei ole suvaitsevaisuutta, vaan velttoa arvorelativismia ja älyllistä laiskuutta.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi Vastaus kommenttiin #9

Vuosina 2011-2014 nähtiin, mitä vihreät saivat aikaan. Työttömiä tuli 100 000 lisää ja julkinen velka kasvoi 30 mrd eurolla jne.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #25

Viime kaudella nähtiin, mitä PS sai hallituksessa aikaan: hajosivat kahtia kaksi vuotta vallankahvassa roikuttuaan.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen Vastaus kommenttiin #7

...Mitä sanot Freddy Puolan, Unkarin-jopa Itävallan, Tanskan, Viron ja Espanjankin häämöttävästä,"uudesta", nationalistisesta ja mamu-kriittisestä linjasta...?

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem Vastaus kommenttiin #14

Se on hyvä suunta, tuskin ovat mamu-kriittisiä, pikemmin islam-kriittisiä, siinä on ero.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen Vastaus kommenttiin #16

Nimenomaan näin! ISLAM-KRIITTISYYS on asiallinen näkökulma. Islamilaisuus leviää Eurooppaan "tuulen nopeudella". Suomi voi vielä toimia asiassa järkevästi kun näemme mihin islam-kritiikittömyys on länsimaisen, demokraattisen yhteiskunnan monessa maassa johtanut ja johtamassa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Yksinkö ajattelitte suunnan muuttaa?

Ja tehdä kokooomuksen kanssa EU-vastaista politiikkaa?

No, saa sitä haaveilla.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Olisi se kyllä näin sivustakatsojalle herkullinen tilanne, jos persut olisivat hallituksessa.

Siellä persut kääntelisivät taas takkiaan ja olisivat niin kilttiä poikaa EU:n edessä.

Kikyä tulisi lisää ja köyhyys lisääntyisi, sillä persujen mielestähän työttömyyskorvaus on luksustoiminto.

Käyttäjän jukkakleppalahti kuva
Jukka Leppälahti

Olisiko tämä nyt se kuuluisa tragikomedia.? Aivan sivussa emme pystyisi tuosta olemaan sillä kansan itku kyllä meillekin kuuluisi.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Ison, valtiolaivankin kurssi kääntyy ONNEKSI hitaasta, etteivät sattuma-ja kertakäyttöruorivahdit ja muut "hajallikset" pääse, eivätkä pysty kurssia "omilla irtiotoillaan" muuttelemaan mieleisekseen.

Jossakin "sanassa" sanotaan, että ihmisen on hyvä kerätä, enentää ja suojella maallista hyvääkin ja Sipilän lailla monet uskovatkin ovat toimineet kiitettävästi tämänkin "käskyn" toteuttamisessa-jopa valtiollisella tasolla!
- On kuitenkin niitäkin, esim. fimoja ja yrittäjiä, jotka pitävät varoja ja varallisuutta vain samanlaisena "resussina", kuin aikaa ja työvoimaakin, eivätkä
keskity, jopa koko toimintaa näivettäen vain vararojen keräämiseen, vaan sitäkin resussia joustavasti ja dynaamisesti käyttämään yrityksen TULEVAISUUDEN hyväksi ja menestykseksi.

Ennen mm. ruukkien patruunat pitivät työläisistään ja heidän perheistään monin tavoin hyvää huolta ja varmistivat näin hyvinvoivan ja sitoutuneen työvoiman.
- Nykyisiä, politiikan "partuunoita" ei ole kiinnostaneet ihmisten ulosotto-, velka-,eikä pikavippikierteet. Ei sen kun vain "onnellisten hyvinvointivaltion" pitenevät leipäjonot...?!

Sote-vallankin jälkiselvityksineen-ja paljastuksineen osoittaa kuinka miljonääri Sipilän ja kokoomuksen Orpon hallitus yrittivät yhteisellä "lehmäkaupallaan", kertarysäyksellä kasvattaa bisneskylki edellä eroja
edelleen ja tehdä sotemarkkinoillakin tilaa yksityiselle sote-bisnekselle jossa liikkuvat valtavat rahavirrat.

"...Teemme kovaa politiikkaa, jotta voimme olla OIKEISSA kohdissa pehmeitä..."
Jotenkin tähän tyyliin sanoo suuri mestari Halla-aho.
- Aika näyttää, joko nyt tai neljän vuoden kuluttua-jos luoja suo mitä tämä
nyky-persujenkaan filosofinen linjaus tuo ja tarjoaa-jos luoja suo...?

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Eikös persuilla ole ehdolla samoja napinpainajia, jotka kannattivat hallituksessa leikkauksia.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Heillä taitaa olla väärä suunta ja väärä mies ruorissa. Karille mennään.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Hallituksessa istuivat Soini, Lindström, Niinistö ja Mäntylä. Missä he ovat nyt? Mikä on heidän asemansa huomenna? Pian näemme.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

...Mutta käykö kuitenkin niin kuin Irvinin laulussa, että vaikka paremmaksi kaikki muuttuu, niin hyväksi ei milloinkaan...?!

( Paremmaksi sen takia että miljonääri-Sipilän ja kokoomuksen Petteri Orpon markkinavetoinen "lehmäkauppahallitus" tuli tiensä päähän, MUTTA esim. persujen tulevasta, poliittisesta yhteiskuntavaikutuksesta ei vielä ota pirukaan mitään selvää...?)

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Kyse on PS:n eduskuntavaalien 2019 ehdokkaista, jotka painelivat eduskunnassa leikkausten puolesta nappeja - kuinka monen leikkauksen puolesta Kankaanniemi itse äänesti, mitkä kaikki hyväksyit?

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren Vastaus kommenttiin #32

Ja miten homma mahtaisi toimia eduskunnassa jossei siellä olisi Seijalle vieraita asioita kuin ryhmäkuri, enemmistön päätökset, pj :n näkemys, puolueohjelma jne. Tämä muuttui kun pj vaihdettiin demokraattisesti joten vaikea keksiä miten olisi voinut ryhdikkäämmin toimia. Jari Lindström (!) kirjoitti pari päivää sitten aiheesta.

http://jarilindstrom.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2740...

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #34

Eivätkös persut silloin vakuutelleet muidenkin kuin Soinin suulla, että heillä ei ole ryhmäkuria?

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Kaikilla tässä rakkaassa isänmaassa ei todellakaan ole sama suunta. Päinvastoin. Toiset menestyvät, toiset menehtyvät. Sama suunta ei saa jatkua!
...............................

Äärioikeistoa äänestämällä köyhän asema menee vieläkin jyrkemmin eri suuntaan. Hehän meinaavat antaa heti veronalennukset itselleen jolloin vanhusten hoitoon ja vähäosaisille ei jää sitäkään vähää.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Sipilän, Orpon ja muiden, "sotesotasankarivainajien" katkeraan loppuun asti harjottama, eduskunnan ja koko kansan vedättäminen on malliesimerkki "markkinavetoisesta" porvaripolitiikasta, jonka luulisi avaavan niidenkin äänestäjäjien silmät, jotka on saatu uskottelemaan itselleen, että lähes porvari siis minäkin...?!

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Totta. Oikeisto jakaa veronkevennyksiä rikkaille ja hyvätuloisille.

Vasemmisto ottaa velkaa ja jakaa rahat ulkomaille ja ulkomaalaisille.

Sdp poisti varallisuusveron vuonna 2006. Se oli pysyvä miljardien lahja kaikkein rikkaimmille.

Perussuomalaiset eivät suosi rikkaita em. tapaan, vaan turvaa talouden perustan sekä työnteon ja yrittämisen kannattavuuden. Vain näin voidaan turvata hyvinvointi kaikille.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

On noloa höpöttää leipäjonoista, kun persut lupaavat vain leikkauksia vähäosaisille. Niitähän persut myös toteuttivat viimeksi hallituksessa. Toivottavasti kukaan ei mene enää lankaan.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

"...emme harjoita KOVAA POLITIIKKAA ilkeyttämme, vaan jotta voimme olla oikeassa kohdassa "pehmeitä...", sanoi, Kankaanniemenkin nykyinen, "suuri mestari"
Halla-aho.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Leikkauksia tekevät pian kaikki. Niiden kohdentamisessa vain on eroja. Ps kohddentaa toisarvoisiin menoihin kuten ilman laillista perustetta maaassamme olevien "sosiaalietuuksiin". Punavihreät haluavat lisää näitä kustannukksia.

Siinä on ero.

Meillä taitaa olla eri suunta! On.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

On, jos persujen linja-ja malli "suunnasta" on Puolan, Unkarin, Itävallan, Tanskan ja jopa Viron ja Espanjankin äär-nationalistien mamu-ja ilmastontorjuntalinja...?!

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi Vastaus kommenttiin #31

Meillä on itsenäinen linja. Suomalainen linja. Me emme tarvitse muiden maiden mallia ja linjaa. Ajamme suomalaisten asioita, koska saamme äänet ja luottamuksen vain suomalaisilta.

Jos/kun muut unohtavat omat vanhuksemme ja nuoremme, me emme niin tee.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Niin, persut kohdistaa vähäosaisiin. Ei se kotimaan köyhä siitä rikastu, jos samalla leikataan myös maailman hädänalaisilta. Eipä tuosta eri suunnasta kannata olla kovin ylpeä, jos se suunta on käänteinen Robin Hood, niinkuin persuilla on.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Heh. Suurin osa noista PS-asioista merkitsee pakittamista peruutusvaihteella. Ja käsijarru päällä.

Ei kaikki tietenkään.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Kerropa mitkä ovat peruutuksia? Ihan rehellisyyden nimissä!

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Jätit kokonaan mainitsematta persujen keskeiset päämäärät: oikeistolainen talouspolitiikka – joka nimenomaan lisää eriarvoisuutta. Maahanmuuttohysteria ja rasismin hiljainen (tai äänekäs) hyväksyminen – mikä nimenomaan edistää eriarvoisuutta, kun asia voidaan hoitaa järkevästikin. Haikailu vanhaan kulttuuriin – uutta ei edes hyväksytä, joten miten sitä kulttuuria muka synnytettäisiin? Ja mitä EU:iin tulee, yhteistoimintaa tarvitaan, mikä on nimenomaan eteenpäin suuntautumista ja edellyttää EU:n muuttamista, ei sen hylkäämistä.

Totta kai pankkivalta ja euro on ollut virhe, mutta kykenisikö muka suomalainen oikeistolainen talouspolitiikka parempaan? Eppäillä soppii. Halla-ahon esittelemä persutalouspolitiikka ei varmasti kykenisi.

Käpertyminen pelkästään rajojemme sisälle tekisi Suomesta Pohjois-Korea -tyyppisen eristyneen valtion.

Löytyyhän niitä.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #36

Ja vielä: puheenjohtajanne pitäminen Mestarina muistuttaa vaarallisesti historiassa (ja nykyäänkin) tapahtuneesta henkilöpalvonnasta, ja nimenomaan siitä, mihin sellainen on aina johtanut.

Tuo Halla-ahon Messias-palvonta on puolueenne hyväksymä ääntenkalastelulinja, eikä sen seurauksia ole mietitty. Tai sitten on, eikä ymmärretty historian opetuksista yhtään mitään.

Se, jos mikä on varsinaista peruuttelua. Vaarallista pakittelua.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen Vastaus kommenttiin #37

Se on persujen kansan-ja politiikan perinnettä:
- Vennamo oli Soininkin puolijumala ja itsekin hän kompastui itseriitoisuuteensa ja "suuruuteensa", jota ei sitten riittävästi ollutkaan...

Persut tarvitsevat "Mestarinsa" ja "Peruspomonsa."
- Veteraani Kankaanniemikin.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #37

Ja sitten vielä se ilmastonmuutos. Tottakai hysteria siitä on yhtä vastenmielistä kuin persujen maahanmuuttohysteria, mutta aivan samalla tavalla kuin persut moittivat joitakin muita siitä, että nämä kiistävät maahanmuutto-ongelmat, persut kiistävät ilmasto-ongelmat. Se, että persut sanovat, ettei Suomen pitäisi tehdä enempää, on aivan yhtä tyhmää kuin jättää äänestämättä siksi, ettei yhdellä äänellä kuitenkaan ole mitään vaikutusta.

Persut haluavat aina tulevaisuudessakin ajaa bensa-autoilla. Kas kun ei hevoskiesillä – jos ymmärrät mitä tarkoitan.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #39

Nämä nyt ihan aluksi. Ihan rehellisyyden nimissä!

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi Vastaus kommenttiin #39

Minä en hyväksy ilmastohysterian lietsomista ja jopa lasten hyväksikäyttöä sen lietsomiseen. Maltti ja järki käyttöön.

Maahanmuuttohysteriaa en ole havainnut. Sen sijaan yhä useampi suomalainen näkee, kuinka järjetöntä on se, että omat vanhukset kärsivät samalla, kun muualta tulleet laittomasti maassa olevat nuoret miehet kuluttavat miljoonia euroja vuodesta toiseen.

Punavihreä hullutus tuhoaa tämän maan.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi Vastaus kommenttiin #37

Minä en palvo ketään ihmistä. Kunnioitan toki monia ja arvostan jokaista ihmisenä.

Jussi Halla-aho ei halua olla mikään sankari. Hän on älykäs ja rauhallinen poliitikko, joka ei jyrää eikä edes pyri hillotolpille.

Kyllä kansa tietää!

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi Vastaus kommenttiin #36

Perussuomalaisten talouspolitiikka ei ole oikeistolaista eikä vasemmistolaista. Se on suomalaista.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen Vastaus kommenttiin #44

Ihan hyvä, että perussuomalaisilla on oma suomalainen talouspolitiikka. Jos aiotte hallitukseen, niin se teidän oma politiikka menee sen sileän tien.

Jos hallituskumppaneina on kokoomus ja keskusta, palataan rankalle sisäisen devalvaation (kikyt) ja yritysten avokätisen julkisen rahoittamisen tielle. Lisäksi julkisen omaisuuden yksityistäminen jatkuu siitä, mihin se viime hallitukselta jäi.

Vasemmiston kanssa alkaa vastikkeeton rahan jakaminen ja estoton velkaantuminen. Puheet 75% työllisyysasteesta ovat päiväunia, jotka eivät toteudu ei vasemmiston eikä oikeistonkaan kanssa.

Jossakin videossa Halla-aho kertoi, että muut puolueet joutuvat muuttamaan politiikkaansa perussuomalaisten suuntaan. Olisi aivan loistavaa, jos näin tapahtuisi, mutte ei se niin mene. Vasta sitten, kun perussuomalaiset lähenevät 50% kannatusta, ääni voi kellossa muuttua. Sitä odotellessa; josko vaikkauudet vaalit ennen pitkää!

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen Vastaus kommenttiin #44

Vaalikeskustelujen loppusuoralla kysyisin konkaripoliitikolta rehellistä, tolkun veikkausta, että paalupaikka, vai kakkossija...ja mitä sitten haallitusneuvottelujen ja hallituksen suhteen, jos paalupaikka...?
Ja olenko ymmärtänyt oikein, että Halla-aho olisi viemässä persuja oppositioon, vaikka voittaisittekin vaalit...?

Käyttäjän FreeThinking kuva
Jukka Heikkinen

Äänestä Suomi takaisin. Tätä vaalimainosta välillä joutuu ihmettelemään. Miten niin takaisin, keneltä takaisin, kenelle se on menetetty. Taitaa olla vedetty oma Trumpilainen näkökanta, joka ei kanna, koska sille ei ole relevanttia pohjaa.
Kyllä se suomalaisilla pysyy, vaikkei perussuomalaisia äänestä, ja takaisin ei tarvitse äänestää mitään sellaista, mitä ei ole menetetty. Se on vain menetetty, mitä ennätitte leikkaamaan. Mutta joo, kaikkihan me leikataan, nyt oli vain meidän vuoro vai.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Jukka. "keneltä takaisin"; siltä "kaverilta" joka sanoi meille; kun kumarrat minua, niin saat omaksesi kaiken tämän loiston. Hän "velikulta" se oli ja yhä on, aivan, niinkuin olisi kuolematon. Siunaten sinua Jukka ja rakkaitasi, Lasse.

Käyttäjän FreeThinking kuva
Jukka Heikkinen

Kiitos. Hyvin sanottu ja toivotan hyvää vaalipäivää sinulle ja läheissillisesi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset