Toimin nasta! Asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta ääri-ilmiöt

Sään ääri-ilmiöt, osa II: Pakkasta, kylmää ja jäätä

Edellisessä blogissani oli vanhojen lehtien kertomana historiaa maapallon helteistä ja kuumista ajoista, linkki. Syitä niille historian helteille ei ole juuri missään kerrottu tai arveltu. Luultavasti CO2 ei ainakaan aiheuttanut noitä kuumia aikoja, eikä se aiheuta tuleviakaan kuumia aikoja, koska sen teho on 82 -prosenttisesti käytetty 400 ppm pitoisuuksilla, kuva 1.

Jari Ehrnroothille, perussuomalaisille ja koko muulle oikeistolle

Toivomanne aate on jo keksitty. Paikalliset demarit ja ay-vaikuttajat olivat joissakin Keski-Euroopan keskitysleireissä ensimmäiset uhrit.

Sään ääri-ilmiöt, osa I: helle, rakeet, myrskyt

Parhaillaan puhutaan helteistä ja muista kesäisistä sään ilmiöistä. Kuten me kaikki tiedämme, maapallon ilmasto vaihtelee luonnostaan eripituisissa sykleissä ja siinä esiintyy ns. sään ääri-ilmiöitä. Niitä on iät ja ajat esiintynyt, vaikka virallinen ilmatiede, meteorologit ja media luovat meille kaiken aikaa sellaista mielikuvaa, että ennen vanhaan ilmasto on ollut stabiili ja säät sen myötä tavanomaisia tai jollakin tavalla normaaleja. Sitähän ne eivät ikinä ole olleet, eivätkä ikinä tule olemaankaan.

Skeptikko vaiko hypettäjä?

Mistä se on kiinni, että sinusta tulee joko hypettäjä tai skeptikko? Voiko ihminen normaalisti vain alistua tietoon ja olla sen kummempaa tempautumatta äärilaitoihin, tulematta vesittäneeksi koko tietoa?

Tiedämme, ainakin ympärillämme ilmastomuutospuheiden kirjavuuden. Ilmastonmuutos ei ole matemaattinen kaava, vaan siitä on tullut uskonto ja pakkomielle.

Minäkö äärioikeistolainen? En todellakaan!

 

Opiskelin 1970-luvulla Tampereen yliopistossa. Se oli tuolloin äärivasemmiston temmellyskenttä. Niin opiskelijat kuin opetushenkilökuntakin oli punaista. Monet kerrat mietin järkyttyneenä, mihin rakas isänmaa joutuu, kun nämä ihmiset valmistuvat ja alkavat virkamiehinä ja poliitikkoina päättää kansamme asioista.

 

Neuvostoliittoa ihannoitiin. Vallankumousta tavoiteltiin. Mitään muuta ei sallittu. 

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä