Toimin nasta! Asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta 99% - Yksi Vaatimus!

Totteleminen on sairaus

Ihmiskunnan hirviömäiset piirteet, jotka näyttäytyivät pahamaineisesti juutalaisten joukkotuhossa alkavat pikkuhiljaa selvitä myös tieteelle. Pahuuden toteutumisen dynamiikka vaatii kahdenlaisia ihmisiä ja muutamia rakenteita, jotta suurimmat hirvittävyydet voivat tapahtua.

Ensimmäisenä tietenkin tarvitaan ihmiskunnan pohjasakka, eli narsistit ja psykopaatit, jotta meillä on pimeyden ydin. Toisekseen tarvitaan rakenteet, jotka mahdollistavat pimeyden voimien saavan sellaisen otteen yhteiskunnasta, että pimeys voi levitä laajalle ja aihettaa maksimaalisen pahan.

Vallankumouslarppia vai voittoja?

Minä en pidä läheskään kaikesta mitä Slavoj Žižek sanoo, vaikka olen viettänyt hänen tietämättään hänen kanssaan kymmeniä tunteja youtuben välityksellä. Slavoj on erittäin epälineraarinen hahmo ja hänen seuraamisensa on sen takia rasittavaa, mutta tosiasia on, että miehen erikoinen tulokulma maailmaan tuottaa välillä todellisia helmiä.

 

Varaventtiileistä demokratia-attentaattiin

Kuten olen aikaisemmissa blogeissani tehnyt selväksi, suomalaisen demokratian tila on järkyttävä ja hyväntahtoinen ja kunnianarvoisa kansa kieriskelee passiivis-aggressivisen välinpitämättömyyden ikeessä ylimielisen ja itsekkään eliitin harrastaessa harvainvaltaa suomalaisten yhteisessä kodissa.

Eliitin keinot ovat moninaiset, mutta me emme enää mene halpaan. Me näemme kaiken tämän keekoilun, manipulaation ja poliittisen kyynelkaasun läpi. Me tiedämme keitä te olette ja mitä te teette - ja me emme hyväksy, emmekä tule koskaan hyväksymään tätä irstasta verhottua totalitarismia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä