Toimin nasta! Asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Blockchain

Maailma kehittyy – pysymmekö mukana?

Meidän elämämme muuttuu niin hiljalleen, ettei hetkessä sitä aina huomata. Kun vähän aina muistellaan taaemmaksi, huomataankin jo selkeitä eroja jo aivan arjessa, joista teknologian kannalta selkeimmät varmasti monelle ovat internetin ja kännyköiden tuleminen, mikä nykyiselle kasvavalle sukupolvelle onkin jo itsestään selviä arjen asioita. Tässähän pelkästään 20 vuoden aikana teknologinen kehittymisemme on ollut jotain aivan ennennäkemätöntä ihmiskunnan historiassa, eikä tuolle trendille näy loppua. On kuitenkin aina vaikea ennustaa, mitä on tulossa, mutta kehittymisen suunta on selvä.

Voiko Yhdysvaltain presidentinvaalit voittaa vaalikoneita manipuloimalla?

Voiko Yhdysvaltain presidentinvaalit voittaa vaalikoneita manipuloimalla?

 - Tämä juttu alkaa konspiraatio-aatoksin, ja päättyy palikkaketjuun..

*

Yhdysvaltain presidentinvaalit 2016 ovat erikoisuuksien näyteikkuna, joka aiheuttaa kenties enemmän torjuntaa kuin attraktiota.

Olisiko Finnairista digitalisaation edelläkävijäksi?

Maailmaa tällä hetkellä muokkaavat yritykset Uber ja AirBnB ovat onnistuneet luomaan markkinapaikan asioille, joiden myyminen on ollut ennen vaikeaa. Ystäväni purnasi eilen huonosta kokemuksestaan lentolippuja ostaessaan (lipun hinta nousi 30% lentojen valitsemisesta maksamiseen) - olisiko tässä mahdollisuus distruptiiviseen liiketoimintaan?

Muistan opiskeluaikojen luennolta lainauksen "lennot pilaantuvat hyödykkeinä nopeammin kuin mansikat", eli kun kone nousee ilmaan, jokainen tyhjä paikka on turha kustannus.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä