*

Iloa, eloa ja älyä! Kansamme parhaaksi!

Kaikki blogit puheenaiheesta EU-pakolaiset

Maahanmuutto

YKn pääsihteeri Guterres esittänyt, että Eurooppa  voisi ottaa enemmän pakolaisia.

Minä esitän, että ei voi.  Euroopan unionin asukastiheys on suurempi kuin esimerkiksi Afrikan.  Mitä tulee entisten alusmaiden asukkaiden asuttamiseen,  Suomella niitä ei ole ole ollut kuten Portugalilla, esimerkiksi Angola.  Pakolaisvirran voisikin ohjata Guterresin kotimaahan. Portugaliin.

Mikä meitä uhkaa - Yle TV1 - juuri nyt!

Terrorismi, väkivalta ja pelko lähestyvät myös Suomea. Nyt heti on kysyttävä, miksi olemme Afganistanissa, Irakissa ja Afrikan Malissa --- kts. Yle Areena ~ http://areena.yle.fi/1-3760148 -

...

TIISTAINA, TOUKOKUUTA 21, 2013!

Nuorison aktiivienergia pitää osata kanavoida innostavasti ja hyödyllisesti!

Suvakit, rasistit ja tolkun ihmiset

Presidenttimme valtionpäivien avajaisissa pitämä puhe on saanut runsaasti huomiota. Puhetta on voittopuoliseti kehuttu loistavaksi, vaikka lähinnä suvakeilta on kuultu vastakkaisiakin mielipiteitä. Puhe hiveli nimenomaan Suomen kansan suurta hiljaista enemmistöä, tolkun kansaa, joka on suu pyöreänä ihmetellyt jo kuukausia, mitä meidän valtaapitävät ovat tekemässä maallemme ja kansallemme.

Moniosaajia vai miniosaajia ?

Suomen mediat hehkuttavat maahan saapuvien pakolaisten koulutusta. „Suomeen tällä hetkellä saapuvat tuhannet turvapaikanhakijat ovat työmarkkinoiden näkökulmasta hyvää ainesta, kirjoittaa Karjalainen.“ (1)

 

Pakolaisten uusi reitti Eurooppaan

Sak­san liit­to­kans­le­ri An­ge­la Mer­kel sa­noi kes­ki­viik­ko­na Eu­roo­pan par­la­men­tis­sa pi­tä­mäs­sään pu­hees­saan pa­ko­lai­sil­mi­ös­tä, et­tä pa­ko­lai­set "löy­tä­vät mi­tä us­ko­mat­to­mim­pi­a vaih­to­eh­to­ja", jos EU-mai­den hal­li­tuk­set y­rit­tä­vät sul­ke­a pe­rin­tei­si­ä maa­han­tu­lo­reit­te­jä. Niin se on! Jos yk­si o­vi sul­keu­tuu, niin toi­nen a­va­taan!

EU-Kapo Schulz uhkaa "rauhanaunionia" !

EU-presidentti Martin Schulz uhkaa Unkaria, Tsekkejä ja Puolaa „taistelulla“. Schulzin mielestä näiden maiden „ultranationalistit“ eivät voi poiketa EU:n virallisesta kaiken nielevästä pakolaislinjasta.

 

Schulz lupaa tarvittaessa „lyödä läpi eurooppalaisen yhtenäisyyden hengen“, vaikka voimakeinoin.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä