Toimin nasta! Asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Eduskuntamme

Joulutarina eduskunnasta

Jos päättäjien joitakuita tässä maassa pitäisi joulun alla muistaa, niin ruokajonossa seisovia köyhiä kansalaisiamme. Vuoden viimeisessä istunnossaan hallitus toimi päinvastoin, kun tyrmäsi valtiontuen ruoka-aputyöhön.

Politiikka on, ikävä kyllä, tällaista. Pelko siitä, että kilpaileva puolue saa poliittista kunniaa, ajaa ohi hyvien päätösten.

Nyt kerron vähän asian taustoista, ja siitä, miten päätöksiä todellisuudessa eduskunnassa tehdään.

Köyhät avun tarpeessa

Hah hah haa koko metoo

Hah hah koko jutulle, eli Me too-kampanja on osoittautunut haperoksi.

Päivi Räsäseltä kysyttiin tässä taanoin onko häneen kohdistunut häirintää ja vastaus oli että ei. Tänään kuitenkin saamme lukea, että vuosi sitten edustaja Hakkarainen oli tukistanut Päiviä normaalia lujemmin. Edustaja Hakkarainen oli ollut Päivin kertoman mukaan sellaisessa kunnossa, että ei ilman saattaja olisi pystyssä pysynyt.

Häpeä ei ole Hakkaraisen, vaan hänen toimiensa sivusta seuraajien, heidän jotka yrittävät salata tämän henkilön tyhmyyksiä.

Eduskunta, Hallitus ja näpertely

Silmiini osui eilen ilmoitus Eduskunnan puuhasteluista tuolla laitoksessa ja tuon mukaan keskustelivat vieläkin tästä aiheesta. Kello oli tuolloin muistaakseni yli yhdeksän ja aihe oli niinkin tärkeä kuin kaupoissa myytävän alkoholin prosenttirajan nosto. Monta tuntia oli väännetty tästä tuiki tärkeästä aiheesta ja en nyt aamulla vielä tiedä saatiinko tuo maaliin. Mieleeni nousi kysymys onko tämäkään nyt niin tärkeä aihe, vai ainostaan näpertelyä. Luulisi maassa olevan tärkeämpiä asioita nyt käsiteltävänä kuin joku prosenttiviilaus ja totuus on että se kuka viinaksia haluaa, kyllä niitä saa.

Herkkuliha nähty sisäpiirissä


Mikä on uutispommi?

 

Uusien kansaedustajien ryhmä tai heidän avustajiensa ryhmä, ei tiedetä tarkkaan. Ryhmä on kuitenkin havainnut Valtiopäiväkaffeilla herkkulihaa. Varsinaisesta navanalaislöydöstä tehtiin havainto hyvin äänekkäästi.

Kohde paikannettiin läheltä kahvipöytää, hän oli selkeästi kansanedustajien vasemmistoryhmää. Seppo Tiitinen ei osaa sanoa oliko kyseessä lievä vai törkeä välihuomautus, ja oliko todellakin kyseessä herkkuliha, kuten väitetään?

Koska asialla voidaan mediassa aina spekuloida, eli minkälaisestaa herkkulihasta on ollut kyse?

Huhtikuun vaalit 2015

Maassamme ei olisi harmaata taloutta, mikäli eduskunta ei sitä sallisi.  Nykyiset edustajat sallivat ja sitä on.

Maamme ei eläisi velkarahalla takuumiehinä lapsemme, mikäli eduskunta ei hyväksyisi vuodesta toiseen  lainalle rakennettua menoarviota.  Nykyinen velanottomme menee syömiseen koska tiet ja koulurakennukset rapautuvat.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä