Toimin nasta! Asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Katolilaisuus

Nyt tarvitaan ulkoministerin ploki!

Missä viipyy puolusteleva ploki? Vain katolilainen osaa tähän vastata. Abortti on jo vastustettu julkisesti, mitenkäs nämä lasten raiskaukset ja hyväksikäytöt? Opeta meitä Timo! Ulkoministerinä voi ottaa kantaa tähänkin asiaa, eiks jee... https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005791403.html

Puolustan Timo Soinia

----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- -----

Timo Soini ja Mystinen Vedenpaisumus

http://timosoini.fi/2017/08/7671/

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/timo-soinilta-mystinen-plok...

https://demokraatti.fi/tuli-vedenpaisumus-nyt-kaikki-kelluu-soinin-mysti...

Outoa, että kun media kommentoi tätä lyhyttä blogi kirjoitusta, he eivät ottaneet puheeksi Raamattua. Soini kun tunnetusti on uskonmies ja vieläpä  katolilainen.  Tarkastelen, tässä Soinin ulostuloa kristillisestä linssistä.

Katolisempi kuin luulit / kirja-arvostelu

Sain hiljan onnekseni mahdollisuuden arvostella Emil Antonin kirjoittaman kirjan.

Paavin puheet ja muut väärin sammuttamiset

Nykyinen Paavi Franciscus on hyvämaineinen paavi, etenkin verrattuna edeltäjäänsä. On hyvä muistaa että katolisuus on uskonto joka on viehättänyt Timo Soinia hyvin tietynlaisista syistä. Soini on ilmoittanut haastatteluissaan että naispappeus ajoi hänet katolilaisuuteen. Ja että "Paavi opetti, ettei marxismiin ja ateismiin pidä sopeutua.

Skeptikonvapaudesta

Kun puhutaan uskonrauhasta, tarkoitetaan usein uskonnollista uskoa. Tässä mielessä tieteellinen asia jäisi aina vapaasti moitittavaksi. Ja näin voisi ajatella että skeptikoita ei tarvitsisi erityisesti suojella. Toisaalta jos "tiedeuskokin on vain uskoa" niin sitten samojen oikeuksien pitäisi tietysti koskea skeptikkojakin. Näin voisi ajatella sivistysmaassa. Mutta jos asiaa katsoo laajemmin, voi kenties tiedostaa että skeptikonvapauden oikeutus syntyykin kenties jostain muusta.

Uskonnollisuus suomalaisessa yhteiskunnassa!

Olisi kummallista, jos emme tunnistaisi uskonnollisuuden merkitystä suomalaisen yhteiskunnan vallankäytössä. Useat eri lahkot pitävät maaperää äänestyskäyttäytymisellään. Pohjoisessa Suomessa lestadiolaisuus elää edelleen vahvana ja mahdollistaa joko kekustalaisen tai kokoomuslaisen  vallankäytön mahdollistumisen.

Aika, jolloin kirjailija Väinö Linnan romaanit saivat maaperää kansallistuntoihimme, ovat edelleen ajankohtaisia.

Irlannin äänestys sukupuolineutraalista avioliitosta

Saksalaisen Bild Zeitungin tietojen mukaan sukupuolineutraalin avioliiton kannattajat ovat voittamassa selvästi kansanäänestyksen suhteessa 2:1. On toki huomioitava se, että ääntenlaskenta on vielä kesken.

Irlanti on katolinen maa. Siksi kansan päätöstä on pidettävänä merkityksellisenä.

http://www.bild.de/politik/ausland/irland/volksentscheid-ja-zur-homo-ehe...

Jos vaalitulos on tällainen, tulee Irlannista ensimmäinen maa, jossa tasa-arvoinen avioliittolaki on vahvistettu kansanäänestyksellä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä