Toimin nasta! Asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Kukkahattutädit

Seksinostokielto olisi tekopyhää ja haitallista

Edellisen hallituksen aikaan armon vuonna 2012 silloinen kielto- ja kyykytys-, anteeksi oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (RKP) esitti, että seksin osto tulee kriminalisoida. Maton alle lakaisua kannattamaan asettui myös Päivi Räsänen (KD), mutta se tuskin yllätti ketään.

Rasismi – keskustelun voittaminen asiaperustein

Rasismi-leimakirveen terä on tylstynyt, ja on syytä vihdoin miettiä mitä sana oikeasti tarkoittaa. Suomen laki ei edes tunne etenkin ksenofiilien (vieraita ihailevien) loukkauksena käyttämä rasisti-sanaa. Rotusorto sen sijaan löytyy Suomen vuonna 1970 ratifioimassa YK:n rotusyrjinnän poistamista koskevassa sopimuksessa.

Kukkahattutäteilyä

Murha tai raiskaus eivät ole este turvapaikan myöntämiselle, jos rikokset on tehty Suomessa!

RKP:n Eva Biaudet ja vihreiden Johanna Karimäki hengenheimolaisineen ovat puolestaan vakaasti sitä mieltä, että Balkanin maat ja Turkki eivät ole turvallisia maahanmuuttajille.

Uskomatonta, mutta totta! Kukkahattutäteilyä pahimmillaan!

Näistä asioista media ei revi otsikoita eikä raahaa studioon sopivaa päivystävää dosenttia vahvistamaan toimittajan näkemyksiä.

.................

Ääri-islamilainen terrori käynnistyi Euroopassakin

Uutiset kertovat ääri-islamilaisten terrori-iskuista eri puolilla Eurooppaa. Se ei ollut sattumaa. Eikä jatkokaan ole sattumaa. On käynnistynyt ääri-islamilaisten terroristien hyökkäykset. Siinä taistelussa avoin ja demokraattinen yhteiskunta on hyvin haavoittuvainen ja voimaton.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä