Toimin nasta! Asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Miekkari

Jos jotain leikataan - Lahden kokoomuksenvastaisesta miekkarista

Edit: jostain syystä tämän blogin kuvat eivät näy Facebookissa ja jostain syystä FB:ssä näkemäni tykkäykset tekstille eivät välity tänne. Tekninen ongelma? Kertaalleen jaossa näkyi myös "Pääsy Kielletty" -teksti.

 

Lahden #Kokoomuszombiet miekkarin alku meni mukavasti, marssi oli hauska, huudatukset toimivia ja fiilis hyvä. Matkoillakin oli mukavaa ja jokainen mielenosoitus on mahdollisuus tutustua sydämellisiin ihmisiin.

#NytSaaRiittää palaa suurempana 23.5

NSR, eli Nyt Saa Riittää! -mielenosoitus palaa entistä suurempana 23.5 klo 14, kuten me lupasimme Hesarille: tekoja tai paikalle tullaan isommalla joukolla. Hesarin mukaan oli "paikalla arviolta tuhat ihmistä, mikä on Suomen oloissa suuri määrä". USA:ssa tämä mielenosoitus olisi ollut 60.000 hengen kokoinen, vastaava EU:n laajuisena Lahden kokoinen 100.000 ihmisen mielenosoitus.

#NytSaaRiittää suurmiekkari klo 17:00!

Tänään se sitten on! Mulla on tässä vielä yö zegetettävänä välissä, mutta kaikki palikat on nyt putoilleet paikoilleen ja eliittiä odottaa tän miekkarin jälkeen unettomat yöt, koska tänään tapahtuu vain alun loppu, ei lopun alku!

Eliitin valta tässä maassa on vienyt meiltä itsenäisyyden, se on viemässä meiltä inhimillisyyttä ja se on kadottamassa meiltä kunniaa - #NytSaaRiittää!!!

Sen sijaan, että täräytän tähän nyt täyden uuden blogin, kerään tähän viimeisimmät tiedot miekkarista.

 

#NytSaaRiittää miekkaripöhinää

Pitääpä hieman hehkuttaa #NytSaaRiittää-suurmiekkaria suoraan juoksuhaudoista. Homma on ollut hurjan hauskaa ja valitettavasti se on vienyt paljon aikaa bloggaamiseltani. Miekkari tulee oikein hyvään aikaan ja vaikuttaa siltä, että siitä on tulossa nimensä mukaisesti suurmielenosoitus.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä