Toimin nasta! Asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Oll Immonen

Minkä sortin kansallissosialisteja?

Olemme viime päivinä saaneet tutustua Ruotsista johdettuun uusnatsiliikkeeseen, joka oman kertomansa mukaan ammentaa aatteensa  saksalaisesta kansallissosialismista. Käytännössä he kuitenkin ammentavat käyttövoimansa muslimimaista peräisin olevasta muuttoliikkestä Eurooppaan sekä muslimimaiden ja yhteisöjen sisällä tapahtuvasta taloudellisesta, poliittisesta, sosiaalisesta ja kulttuurisesta kehityksestä. Mitenkäs mahtoi olla laita asioiden laatu Aatun aikaan tai kun vanhat natsit pakenivat romahtaneesta Kolmannesta Valtakunnasta? Mikä oli kansallissosialistien suhde islamiin?

Sattumien kauppaa?

Aavistelin aika tarkkaan kuukausi sitten täällä blogeissa että nousussa olisi uusi puoluehanke, suunnitteluvaiheessa jo keulakuvinaan europarlamentaarikko Jussi Halla-aho ja kansanedustaja Olli Immonen.

Demokratia edellyttää vaihtoehtoja

Syntyneestä mediakohusta päätellen kansanedustaja Olli Immonen (ps) osui monikulttuurisuutta vastustavalla "Facebook-manifestillaan" arkaan paikkaan.

Tekstiä voi tulkita ainakin kahdella tavalla. Eniten poliittista käyttöarvoa sillä näyttää olevan arvoliberaalille poliittiselle eliitille ja vihervasemmistolle.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä