Toimin nasta! Asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Presidenttivaalit

Presidenttivaalien deittiprofiili

Isoäitini toimi jonkin aikaa Reginan päätoimittajana, minkä vuoksi kyseiset lehdet tulivat hyvin nuorena tutuiksi, ja innostuin lukemaan myös Cosmopolitaa ja muita naisten (lue: teinityttöjen) lehtiä. Tämä on auttanut minua jokseenkin pääsemään kiinni naisten mielenmaisemaan, mistä sitten on ollut hyötyä pariutumismarkkinoilla.
 

Minulta on toisinaan jätkät kyselleet millainen deittiprofiili kannattaa nettiin laittaa, että mitä kaikkea itsestään tulisi deittiprofiilissa kertoa. Vastaukseni on aina sama: Ei yhtään mitään.

Vedin poikkiviivan seitsikkoon - ääni annettu!

Maamme edustaa kansainvälisesti nähtynä edistyksellistä, hyvinvoivaa ja turvallista paikkaa opiskella, asua, tehdä työtä ja saavuttaa onnellisuutta.

Tänä päivänä, hyvinvointi, turvallisuus, työntekeminen ja onnellisuus ovat kadoksissa. Kansalaisten pahoinvointi näkyy kaduilla, kuuluu lastensuojelussa, leipäjonoissa, nuorten syrjäytymisessä, TE-toimistojen ylikuormittumisena, kunnallisten mt-palvelujen ruuhkautumisena. 

Kansa voi huonosti, mutta se kielletään.

- - - - 

Saako ihminen kotona tehdä mitä tahansa?

Presidenttiehdokas Sauli Niinistö puhui Ylen vaalitentissä irakilaismiehestä, joka kotinsa ulkopuolella käyttäytyy kuin suomalainen ja kotona hän muuttuu taas irakilaiseksi. Ilman muuta tuo on outo kommentti. Miksi presidentti ei puhunut virolaisista, norjalaisista tai kiinalaisista?

Sirpa, Tuula vai Maarit?

Nyt demarit saavat valita presidenttiehdokkaansa kolmesta hyvästä ehdokkaasta. Jäsenvaali järjestetään sähköisenä 7-13.8 ja postiäänestyksenä 17-25.8.

Olen lukenut eri lehdistä, että Maarit Feldt-Ranta on ennakkosuosikki. Jos puolueen nuoret saisivat sanoa viimeisen sanan Feldt-Ranta olisi jo presidenttiehdokas.  ”Demarinuorten jäsenkyselyssäFeldt-Ranta sai jopa 40,7 prosentin kannatuksen puolueen presidenttiehdokkaaksiHaataisen jäädessä 29 ja Paateron 10 prosentin kannatuslukemiin.”

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä