Toimin nasta! Asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Puolueeton

Ilmiökö nimeltä Macron?

 

Ranskan presidenttipelin loppuhuipennus lähestyy. Rapa roiskui eilisessä TV-väittelyssä. Tuskin keneltäkään on jäänyt huomaamatta kumman ehdokkaan takana Brysselin valtaeliitti seisoo. Yksi Brysselin hehkutuksen huippu oli eilisessä Iltalehdessä pääkomissaari Junckerin erityisneuvonatajatiimin jäsenen Aura Sallan blogi" Uusi maailmanjärjestys ja ilmiö Macron." Muutama kommentti.

Tutkittua tietoa tuulivoimasta

Tuulivoimaa ja tuulivoimaloiden melua on tutkittu hyvin vähän. Tietomme ovat vajavaisia, emmekä ymmärrä vielä kaikkea tuulivoimaloista aiheutuvan melun terveyshaitoista?

Tutkimusta on teettänyt pääasiassa tuulivoimateollisuuden kustantamat tutkimuslaitokset. Mitään riippumatonta, vertaisarvioitua tutkimusta ei ole olemassa.

Johan Baukahti tarkkailija.

Todella hyvä, että Venäjä on kutsunut kansainvälisiä tarkkailijoita Krimillä ensi sunnuntaina pidettävään kansanäänestykseen, mutta yksi suuri kysymys dosentti Johan Bäckmanin kohdalla kylläkin nousee esille, eli eikös vaalitarkkailijoiden pidä olla puolueettomia ?

Uskoakseni Bäckmanin kohdalla ei voida puhua aidosta puolueettomuudesta asiassa, joka koskee Krimin liittämistä Venäjän federaatioon, vaan lienee pienoinen "kotiinpäin" veto mahdollinen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä