Toimin nasta! Asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Sananvapauden nimeen

Persueduskuntaryhmän linja punnittu ja kevyeksi havaittu

Perussuomalaisten säännöt laadittiin Timo Soinin ollessa puolueen johtajana. Sääntöjen mukaan puolue tukeutuu toiminnassaan kristillissosiaaliseen pohjaan. Kyseisiä sääntöjä ei ole muutettu puolueen hajaannuksen jälkeen. Totuuden hengessä syytä tähän olisi ollut.

Ps puolueen säännöissä ja ohjelmissa toistuu useasti hyvin kristillinen sanoma.

Otteita puolueen teksteistä.

Ylen onnetonta sananvapaushorinaa

Sananvapaus on tänään esillä laajasti Ylen kanavilla. Näin mainosti valtionmedia verkkosivuillaan viime torstaina 19.10.2017.

Suomi muodostaa pienen kielialueen, jossa mediavalta on keskittynyt. Pakkoverolla ylläpidettävä valtiollinen mediajätti hallitsee käytännössä lähes koko media- ja kulttuurikenttää. Sillä on asemansa pönkittämiseksi tarve esitellä erinomaisuuttaan. Mutta mikä on valtionmedian suhde sananvapauteen?

Selviävätkö sananvapauden rajat nettitestillä?

Mielipiteen vapaus ei miellytä kaikkia.

Eipä ehtinyt kauaa mieleipiteeni olla esillä, kun joku oli jo polttanut päreensä siihen että sanoin "Hitlerin olleen hieno mies." Vai olisiko profiilini ilmianto johtonut siitä, että mielipiteeni vammaisten likvidoinnista ei kohdannutkaan sananvapauden pöytäkirjaa, kuin jos olisin perussuomalaiseen ja isänmaalliseen tapaan kritisoinut maahanmuuttopolitiikka ja siinä sivussa antanut ymmärtää, että kuula kalloon on parempi ratkaisu kaikkeen maahanmuutto politiikkaan.

Suomen Mandelan pitkä tie vapauteen

Suomalainen mediakenttä on murroksessa, sillä Mitä Vittua!!?? -verkkolehti on onnistunut murtamaan maassamme pitkään vallinneen sensuurin ilmapiirin. Vihdoin maahanmuuttajien, eli "matujen" rikoksista, eli epäillyistä teoista saadaan riippumatonta, eli kenen tahansa nimettömästi kertomaa tietoa, eli hatusta heitettyjä juoruja.

Vihakauppias Espanjasta

Suomen henkinen ilmapiiri on tällä hetkellä jotain sellaista, joka varmasti ahdistaa monia suomalaisia. Väkivaltaisuudet, rasismi ja muut erimielisyydet ajavat ihmisiä nurkkaan. Monet meistä haluaisivat päästä eroon tästä jatkuvasta henkisestä pahoinvoinnin tilasta. Se on kuitenkin vaikeaa, koska On niitä, jotka haluavat päästä eroon tästä huonosta tunteesta. Jatkuvaa negatiivisuutta, panettelua ja riidanlietsonnalta on vaikea suojautua, koska tietyt tahot ampuvat sarjatulella riitaa haastavia ja vastakkainasetteluun pyrkiviä julkaisuja internetin eri julkaisualustoille.

Poliittisen historian tila Suomessa

HS:n pitkäaikainen toimittaja Unto Hämäläinen ottaa lehtensä vieraskynäpalstalla (7.6.2015) kantaa omaan pitkäaikaiseen tapaansa lähihistorian tutkimukseen. Tässä vapaamuotoisessa blogissa voinkin kirjoittaa samaan tyyliin. Hän toivoo, että "Suomen ja Venäjän yhteisen historian tutkiminen saisi jatkua rauhassa". Tämä on aivan legitiimi toivomus. Sopii minulle. Sen sijaan Neuvostoliittoa koskevat epämääräiset yleistykset ovat tarpeettomia. Hämäläinen kirjoittaa: "Suomen ja Neuvostoliiton suhteet olivat tunnetusti hyvät". Mitähän tuo tarkoittaa? Siis mitä?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä