Toimin nasta! Asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Sharialaki

Bruneissa tulee voimaan sharialaki: homoseksuaalisuudesta kivitetään kuoliaaksi

”Noh, katsos siihenhän tarvitsee neljä miestodistajaa, että homoseksuaalisesta aktista tulee kuolemantuomio.” - Sanoi suomalainen iranilaistaustainen shia-imaami 

Vasemmisto horjuu vastustamaan islamia?

Vasemmiston Li Andersson on toistuvasti ilmoittanut, että kaikenlainen islamin arvostelu on rasismia.

Kirjassa (Äärioikeiston kuvailua, 2013) erityisesti painotetaan, että islamin vastustaminen on rasismia. Tätä samaa vaatimusta on Andersson levittänyt myös puheissaan.

Sharia ja Kokoomuksen taistelu olematonta vihollista vastaan

Suomessa autoa ajetaan tien oikealla puolella, niinkuin on aina tehtykin.Jos joku lähtisi ehdottamaan, että lähdetäänkin ajamaan vasemmalla puolella, niin enemmistö jengistä vain hyökkäisi muutosta ehdottaneita kohtaa sen sijaan, että korostaisi oikealla ajamisessa pysymisen etuja.

Sharialaki Ruotsissa?

Solnan käräjäoikeus on vapauttanut muslimimiehen, joka oli syytteessä vaimonsa pahoinpitelystä. Miestä syytettiin vaimonsa työntämisestä huonekaluja vasten,  lyömisestä kasvoihin, hiuksista repimisestä ja kengänkuvan painamisesta kasvoihin.  -Käräjäoikeus esitti tuomion perusteina mm, että nainen oli huonommasta perheestä, toisin kuin mies, ja se täytyy ottaa huomioon, kun miettii syyllisyyskysymystä .(?) !

Tämäkö meilläkin on edessä.

Katsoin Yle:n Ulkolinjaohjelman. Se käsitteli Sharialakia Tanskassa. Siellä pisti silmään erityisesti kohta, jossa arvostettu imaami kertoi, että nyt se on alkanut. On koittanut aika, jolloin alamme valloittaa länsimaita.

Imaami oli tullut Tanskaan 23 vuotta sitten, jolloin Tanskassa oli ollut 55 000 muslimia. Nyt heitä on jo 300 000 Tanskanmaalla.

Hän totesi haastattelussa, että kyllä Tanskassa voi asua, KUNHAN EI SULAUDU VALTAVÄESTÖÖN.

Ulkolinja: Sharialakia Tanskassa

Katsoin yle tv1:ltä ulkolinjan ohjelman sharialakia Tanskassa ja se pisti jälleen kerran miettimään.

 

Ulospäin muslimi imaamit antavat moskeijoista ja uskonnosta positiivisen kuvan esimerkiksi medialle ja politikoille, mutta todellisuudessa imaamit näyttävät järjestäin kehottavan rikkomaan maan lakeja.
Sharialaki on heille se ainoa laki joka menee kaiken muun yli.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä