Toimin nasta! Asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Sitoutumattomuus

Minun vasemmistoni

Olen miettinyt viime päivinä omaa suhdettani vasemmistolaisuuteen ja sekä vasemmalla että vihervasemmistossa oleviin puolueisiin. Puoluepoliittisesti sitoutumattomana kuntavaaliehdokkaana kun tämä on hyvin mahdollista.

Uutispommi Kalervonkadulta - farssi vaaligalleriassa!

Arvoisa eduskunnan oikeusasiamies,

EDUSKUNTAVAALIT 2015 – ONGELMAT YLEN VAALIGALLERIASSA

Olen sitoutumaton kansanedustajaehdokas Piraattipuolueen (sit.) listalla Keski-Suomessa. Tämä on valitettavasti jo toinen kerta viikon sisään kun laitan kirjettä teille, molemmat syystä. Tällä kertaa uskallan väittää, että asia koskee jokaista tosissaan vaaleissa olevaa kansanedustajaehdokasta tässä maassa sekä jokaista äänestäjää, joka on käyttänyt Ylen vaaligalleriaa tai tulee sitä käyttämään.

Sananvapaus – entäs muut vapaudet?

Onko Tarmo Kunnas ainoa, joka näkee Ranskan tapahtumissa muuta kuin islamilaisia pahiksia ja loukattua sananvapautta? Työkaverini kannanotto ja haastattelu on julkaistu laajana STT-juttuna.  Keskisuomalainen kirjoittaa:

Jussi Halla-aho haluaa amerikkalaisjoukot Suomeen!!

EU vaalien perussuomalainen kärkiehdokas kansanedustaja Jussi Halla-aho liputti eilen aamu -TV:ssa voimakkasti NATO:n puolesta.

Käytännössä tämä merkitsee sitä, että Halla-aho haluaa amerikkalaisia joukkoja, sotilastukikohtia, hävittäjiä sekä panssarivaunuja ja ohjuksia Suomeen.

Samalla viedään myöskin Suomelta kansallinen päätösvalta monikansalliselle sotilasjohdolle.

NATO toimii Amerikan etujen mukaisesti ja se on amerikan sotateollisuuden luomus.

Ruotsi ei luovu puskuristaan - Suomesta!

Kalluppeja voidaan ajoittaa teettäjilleen sopivaan aikaan, kuten tämä kysely siitä mitä tuumaamme puolustusliitosta Ruotsin kanssa. Mitä me siitä hyödymme? Ennenkaikkea liitossahan pitää olla kaksi osapuolta – mitä ruotsalaiset hyötyisivät maidemme välisestä puolustusliitosta?

 

[U] Nato-uskovaiset intoutuvat aina ennen vaaleja

Ennen eduskuntavaaleja natoilijat koettavat kepillä jäätä – kansa on jää, ja tuo teräsjää sanoo aina täyden ein Natolle – joka kerta, vuodesta toiseen. Joukko natokiimaisia vähemmistöäänitorvia huutaa Natoa apuun nytkin, kun Venäjä järjestelee rajaseutujaan. Milloin tämä natoilijoiden joukko ymmärtää, että suuri kansan enemmistö ei yksinkertaisesti tahdo Natoon?

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä