Toimin nasta! Asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Suomen hallitus

Hallituksen tehtävä kristillinen poliittinen päätös al-Holin kansalaisista

Eurovaalien puheenjohtajatentissä (Yle 23.5.) osa puheenjohtajista esitti sellaisia kantoja, että mykistyin asiasta yli kuukaudeksi, kunnes Martin Scheinin rauhallisesti ja varmaotteisesti elvytti minut kirjoituskuntoon Ykkösaamun 11.7. haastattelussa, mikä kannattaa kuunnella Yle Areenasta.

Leikkaus onnistui, potilas kuoli

Uskovaisen Juha Sipilän (kesk) hallituksessa on vain yksi katolilainen, ulkoministeri Timo Soini (sin). Hallitus on silti omaksunut tapansa Rooman paavilta. Paavihan on vuosisataisten perinteiden mukaan aina erehtymätön, möläytti mitä hyvänsä. Syntejä ei voi katua, kun niitä ei ole tehnyt. Korkeintaan muille anteeksi antaa.

Ranskan juutalaisvihat huolestuttavia

Eilen viettäessäni humaania offline-laatuaikaani illalla kooten luonto-aiheista 500-osaista palapeliä, josta lopulta totesin, että siitä puuttuu paloja, kuuntelin Radio Suomen metsä-radion jälkeen alkanutta ”Päivä tunnissa” -lähetystä. Siinä oli yksi reportaasi viimeaikaisista lisääntyneistä juutalaisvihoihin liittyvistä toimista Ranskassa.

Pakko purkautua. Mikä kaikki tässä maailmassa v*tuttaa: Pk-yrittäjyys Suomessa

Kirjauduin sisään (17.12.2018 klo 11:10 -) tehdäkseni kommenteissa lupaamani selvennykset, mutta päätin sitten että en tee. Olkoot teksti muistutuksena minulle -- ja miksei muillekin -- siitä, että vihaisena ei koskaan pidä kirjoittaa. Ilmaisu jää silloin epätäsmälliseksi, mikä helposti aiheuttaa kinaa yksityiskohdista, eikä keskustelu sen jälkeen vie eteenpäin.

Hallitusten yrittäjäystävällisyys

En keksi millä muulla yrittäjäystävällisyyttä mittaisi kuin yrittäjien määrällä ja työmäärällä. Sipilän hallituksen ansiosta/huolimatta työläisten määrä on lisääntynyt hyvää vauhtia, MUTTA kiinnitin huomiota siihen, että yrittäjien määrä on laskenut kovasti. Tätä menoa nykyhallitus rikkoo 90-luvun lamahallituksen aikaansaannokset (vaikka silloin vielä oli lisäksi maatiloja, jotka olisivat vähentyneet lamasta huolimatta talouden rakennemuutoksen seurauksena).

 

Hallitus on ja olkoon vahva

Nykyisestä hallituksesta on nähty enneuni (ennen 2015 vaaleja), jossa pääministeri Juha Sipilä ohjastaa vahvaa urosporoa, jota käytetään vain vaativiin vetotehtäviin. Unen on tulkittu olevan enne siitä, että hallituksesta tulee vahva.

Marionetin vaikea osa

Suomeen kaivataan kovasti vahvaa pääministeriä, joka ohjaa suomalaiset pois velkakierteestä. Marionetti-pääminiterien, joilla ei ole omaa linjaa on vaikea sellaista urotyötä tehdä. Politiikka on mennyt kansan kosiskeluksi, halutaan olla aina seuraavalla vaalikaudella suosituin puolue. 

Eihän sellaisella linjauksella päästä puusta pitkälle, kun tulee jo karhu vastaan.

Palkattoman työn käyttö lisääntyy ennennäkemättömän paljon!

Vanhan sanonnan mukaan jokainen sukupolvi kirjoittaa historian uudelleen. Se ei tietenkään tarkoita sitä, että kaikesta vanhasta luovutaan. Sanonta tarkoittaa pikemminkin sitä, että perinteisten asioiden ohessa etsitään uusia hyviä muutoksia, jotka ovat oikeudenmukaisia ja kokonaisuus palvelee kaikkia, ei pelkästään rikkaita tai köyhiä.  

Palkattoman työn käyttö lisääntyy ennennäkemättömän paljon!

Vanhan sanonnan mukaan jokainen sukupolvi kirjoittaa historian uudelleen. Se ei tietenkään tarkoita sitä, että kaikesta vanhasta luovutaan. Sanonta tarkoittaa pikemminkin sitä, että perinteisten asioiden ohessa etsitään uusia hyviä muutoksia, jotka ovat oikeudenmukaisia ja kokonaisuus palvelee kaikkia, ei pelkästään rikkaita tai köyhiä.  

Todellisen yhden asian puolueen räksytystä

Aikoinaan valheista narahtanut ja puolustusministerin tehtävistä sivuun siirtynyt, mutta silti rkp:n eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi vallan mainiosti kelpaava Stefan Wallin ei suinkaan ole ensimmäinen, joka on vakuuttunut siitä, että hallitus on hajoamispisteessä. Kokeeneena poliitikkona hän tiedostanee sen, että ounastelemalla istuvan hallituksen hajoamista oppositiosta käsin saa takuuvarmasti palstatilaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä