Toimin nasta! Asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Tavoitteet

Organisaatioissa kannattaisi rakentaa kaikille yhteisiä tavoitteita

YK:n taannoista pääsihteeriä, Dag Hammarskjöldia, kuljettanut kone saatettiin ampua alas tarkoituksella 1961 uutisoi Helsingin Sanomat tänään sunnuntaina. http://www.hs.fi/ulkomaat/a1437792323652 Tapaus on traaginen ja kertoo ilmeisesti joidenkin tahojen  häikäilemättömästä etujen tavoittelusta.

Saanko esittäytyä Piraattipuolueen ehdokkaana

torstai, 26. helmikuu 2015

Olen Pipsa Grön, yo-merkonomi ja työskentelen toimistosihteerinä julkisella sektorilla. Olen 62-vuotias yksineläjä, perhettäni ovat aikuiset poikani omissa elämissään ja toisella heistä on kaksi tytärtä. Meillä on tiivis perhesuhde, ja olen onnellinen voidessani seurata eri ikäpolvien työ-, koulu- ja päiväkotielämää lähituntumalta.

Liityin hiljakkoin Piraattipuolueeseen, koska sen arvot ja tavoitteet ovat pitkään tuntuneet minulle omilta. Minulle oleellisia asioita ovat yksilön vapaus ja ihmisten yhdenvertaisuus.

Forssan ohjelman katsaus I

Kuten jo aiemmin todettiin, demarit ovat heittäneet lusikan oikeistolaiseen nurkkaan Forssan (Erfurtin) ohjelman (1903) suhteen ja jättäneet oikeudenmukaisuuden ja hyvinvoinnin puolustamisen kansan itsensä tehtäväksi. Tämä ei sinänsä ole ongelma, koska kuten todettu, eliitillä ei ole saumaa.

#NytSaaRiittää yhden asian liikkeeksi?

Kun ajatellaan NSR:n tavoitteita tähän mennessä, niillä on yksi yhteinen teema, nimittäin se, että on monia asioita, joissa Suomen talouspoliittinen eliitti toimii kansaa vastaan ja viis veisaa kansan syvien rivien tuntemuksista.

Meillä on paljon tavoitteita, joilla on eriasteista kannatusta Suomen kansan riveissä. Tuntuu silti siltä, että me jaamme rivejämme joka ikinen kerta, kun lisäämme yhden uuden vaatimuksen listallemme ja jo aiemmin tulimme siitä samanmielisiksi, että syksyllä osoitamme mieltämme leikkauksia ja vapaakauppasopimuksia vastaan.

Kiitoksen, menestyksen vai elämänasenteen voimalla?

Minulta on toistuvasti kysytty aiemman kuntavaalikierrokseni ( 164 tilaisuutta ympäri Suomea kolmessa kuukaudessa) ja nyt EU - vaalikiertueeni ( kasassa liki 200 syksyn ja kevään aikana + 60 edessä ennen vaalia ) mikä panee miehen vetämään 16 tuntisia matkatyöpäiviä ilman taukoja eduskuntatyön lisäksi! Onko tavoitteena raha, kiitokset, kunnia, huippuvirka vai mikä ihme? Työtahtisi on aivan posketon; ei koti-iltoja, ei perhe-elämää, jatkuvaa rallia tien päällä, turuilla ja toreilla poliittisena sanansaattajana!

Välttämättömistä tavoitteista

Mitä pitempään asioita pohdin, sitä vakuuttuneemmaksi tulen siitä, että valtio on kyvytön ja haluton auttamaan meitä, kansalaisiaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä