Toimin nasta! Asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Blogikirjoitus

Onko minulla lupa arvostella sinua?

Onko minulla lupa arvostella sitä mitä sinä olet blogiisi kirjoittanut? Vaikuttaako oikeuteeni se mitkä ovat blogisi asetukset - ts. se, sallitko kommentit, vai estätkö kommentoinnin?

Oma näkemykseni on, että kommentoinnin kieltämällä blogisti jopa sallii voimakkaamman arvostelun toista kautta. Esim. kuvani case, jota en saanut kommentoida.

Tapanani on ollut arvostella muita kirjoittajia kriittisesti asioissa joista minulla on omasta mielestäni parempaa tietoa. Tämähän ei kaikille sovi - harmi?

Räsänen hyssyttelee rasismista. Maahanmuutto jengit.

Räsäsen Päivi pähkäili tänään ykkös aamussa näistä mielettömistä väkivallan aalloista, joita lähinnä pääkaupunki alueella on viimeaikoina sattunut. Räsäsen olemus aamun lähetyksessä alkoi itselläni ottamaan jonkinverran kupolliin.

 

En ihan koko lähetystä nähnyt, mutta kun häneltä kysyttiin Tom Packalenin lausonnosta, jossa Tom kertoi hyvinkin avoimesti näitten maahanmuuttaja taustaisten jengien motiiveista, ainoa mitä vastauksesta jäi itselleni päälimmäisenä mieleen oli, että mitä vähempi kansa näistä tietää sen parempi.

 

Missä menee rangaistavuuden raja

Vasemmistoliiton kansanedustaja Risto Kalliorinne Kalevassa (23.7.2014) herkesi näin kesänlämpimillä keleillä kirjoittamaan Halla-ahosta seuraavaa: ”Eurovaaleissa Ranskaa järisytti kansallismielisten jättivoitto ja olipa Suomessakin yksi ääniharavista henkilö, jonka arvomaailmaa voisi kuvata lähes fasistiseksi”.

Miksi suomessa kaikesta pitää tehdä vaikeaa. Sähkötupakalla kuukausi menty.

Sähkötupakka on ollut minulla käytössä nyt yhden kuukauden. Oikeaa tupakkaa en ole polttanut tämän aikana yhtään. En väitä etteikö välissä ole tehnyt mieli oikeaa tupakkaa. Välillä on tullut tilanteita, jossa on haluttanut vetää myrkkyjä keuhkojen täydeltä, mutta olen pitänyt itseni kurissa.

Sähkötupakasta tuli hyvin helposti korvike tupakille ja minun mielestäni se on paljon terveelisempi vaihtoehto kuin tupakki, näin ollen jatkan höyryttelyä tästä eteenpäinkin niin kauan kuin se on mahdollista.

Ei poleta pienituloisia ja heikennetä Suomea. Pohdintaa maalaisjärjellä.

Pohdiskelua

Suomen hallitus on tällä vaalikaudella pyrkinyt taittamaan velkaantumista suorastaan hysteerisesti.  Suomen velka aste on kuitenkin suht pieni, eikä sen puolesta mitään järjetöntä hätää ole. Hyvähän se on, että ajatellaan etiäpäin ja pyritään pitämään se 3 A luottoluokitus. Mitäs nyt sitten tapahtuu, kun leikkauksista ja säästöistä on tehty päätökset. Tuleeko tulevaisuudessa tilanne, että lapsilisiä voidaan korottaa edes sen aikakauden hinta tasolle.

Kestävä kehitys.

Sähkötupakka tuli kotiin. Nikotiininesteet suomeen myyntiin.

Nikotiinia sisältäville e-nesteille on ehdottomasti myönnettävä myyntilupa suomeen.  Sähkötupakka ja e-nesteet eivät sinänsä ole laittomia tuotteita ja niitä saadaan myydä nikotiinittomina. Olisi jännä kuulla selitys sille miksi nikotiini nesteitä ei saa myydä suomessa. Ylikalliita hoitomenetelmiä löytyy joka kaupan hyllyltä on purkkaa, pilleriä, suihketta, laastaria, pastillia ja nämä kaikki sisältävät nikotiinia. 

Lapsilisiä valuu ulkomaille. Väärinkäyttöä näkyvissä.


Lapsilisää leikataan paksulla veitsellä, tämä monelle pieni tuloiselle elintärkeä tuki kokee kovan muutoksen.

Putin Haluaa Baltian ja Suomen. Venäjä fanaatikot innoissaan.

Putinista on tullut uhka koko Euroopalle ja varsinkin venäjän rajanaapureille. Putinin entinen neuvonantaja  Andrei Illarionov oli päässyt ääneen ja kertonut Putinin tavoitteista Baltian alueella. Hänen mukaansa Putin haluasi sisällyttää myös Baltian ja suomen takaisin venäjään.

 

Mikael Jungnerin tupakkakiellon vauhditus hölmöä. E-savuke vaihtoehtona hyvä.

Herra Mikael Jungner on jostain syystä päättänyt, että nyt loppu tupakointi ja päättänyt vauhdittaa tupakkatuotteiden täysmyynnin kieltoa. Voi minun puolesta tunkea tämän ajatuksen sinne minne aurinko ei paista. Eiköhän ensimmäisenä aleta miettimään miten siitä tupakasta päästään eroon ja saada porukka  lopettamaan. Olisiko sähkötupakka ja nikotiinia sisältävät nesteet hyvä laillistaa. On kai turha puhua vähittäismyynnin loppumisesta kun näinkin hyvä vierroitus keino on osittain kielletty. Ei sitä röökaamista voi lopettaa kuin seinään kieltämällä sen myynti.

Ihmiskauppaa suomessa pakolaisista, vai normaali käytäntö

Asustelin jonkin aikaa paikkakunnalla, jossa pakolaiset näkyvät katukuvassa aika selkeästi. Tämä pisti miettimään pakolaisten asemaa nyky suomessa. Ensimmäiseksi huomasin, että heidät kaikki on sijoitettu suurinpiirtein samaan kaupunginosaan ja jopa tietylle kadulle. Kaupunginosa on selvästi syrjässä muusta kaupungista. Paikallis väestöltä kuulin, että kyseisellä kadulla/alueella asui ennen pakolaisia ns."laitapuolen kulkijoita"  ja oli muutenkin levotonta seutua. Ilmeisesti siellä olevat kerrostalot autiotuivat pikkuhiljaa, kunnes sitten tuli kiintiöpakolaiset ja täyttivät tyhjiön.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä