Toimin nasta! Asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Presidentti

Pekka Haavisto matkalla Mäntyniemeen

Pekka Haaviston valinta ulkoministeriksi oli lähes itsestäänselvyys. Nykyisten hallituspuolueiden edustajista pätevyydessään omaa luokkaansa ulkoministerin virkaan.

Tuossa virassa on toivottavasti neljä vuotta aikaa hankkia lisää ulkopoliittista kokemusta. Pekka Haavisto on olemukseltaan rauhallinen ja miellyttävä poliitikko. Uskon, että hän hoitaa pestinsä ulkoministerinä kunniakkaasti.

Rehelliseksi ja taitavaksi tunnettu

Presidentti nimittänee tänään muun muassa Antti Kaikkosen ministeriksi, jolloin virallisesti vahvistetaan myös se, että Kaikkonen on rehelliseksi ja taitavaksi tunnettu rikostuomion saanut henkilö.

Pakkomielteenä presidenttiys

Paavo Väyrysen toiminta alkaa muistuttaa päivä päivältä huonoa vitsiä. Päivän HS:n mukaan Väyrynen eroaa juuri perustamastaan puolueesta ja yrittää 2024 presidentinvaaleihin.

Presidenttiys lienee Väyryselle jonkin tason pakkomielle, ainakin jos tarkastelee miehen toimintaa vuosikymmeniä taaksepäin. Jos kansa ei ole Väyrystä halunnut presidentiksi viimeisen 30 vuoden aikana, miksi hän luulee, että hänet valittaisiin viidennellä yrittämällä, 78-vuotiaana?

No puhutaanpa sitten ulkoturvallisuudesta

Nyt kun tasavallan presidentti antoi meille luvan puhua ulkopolitiikasta, niin puhutaanpa sitten. Venäjän edun huomioiminen pois päätöksenteosta, vanhukset ja muut kroonikot pois eduskunnasta ja Suomi Natoon.

Oi Presidentti, pelasta herranvihalta

Kun Yhdysvalloissa on presidentin kannatus ollut alamaissa, on siellä historian saatossa usein lähdetty sotimaan tai muutoin vain mittelemään heikompien maiden kanssa, joko aseilla tai rahalla. Aina on ollut osoittaa ulkopuolinen vihollinen, joka yhdistää kansan ja nostaa kannatuksen uusiin lukemiin. Tämä on Amerikkalaista suurvaltapolitiikkaa.

S.Niinistö ja Suomen linja

eltä

 

Missä kaksi tai kolme kohtaavat, siellä pian kääntyy puhe Sauli Niinistöön.  Tänä syksynä on jo ilmestynyt kaksi ja ilmestyy vielä kolmaskin kirja kertomaan siitä, mitä hänen uskotaan ajattelevan, arvioidaan tahtovan ja luullaan suunnittelevan isänmaan varalle. Sauli ei ole auttanut kilpakirjoittajia tuottamaan fiktioista faktaa, eivätkä uudet kirjat tuo täyttä valaistusta poliittiseen Sauli Niinistö-ilmiöön.

 

Eniten on huomiota saanut Matti Mörttisen ja Lauri Nurmen kirja ”Mäntyniemen herrasta”.

 

Sauli Niinistö palautti uskottavuuden Presidentti-instituutioon

Sauli Niinistö on palauttanut uskottavuuden presidentti-instituutioon joka kärsi uskottavuusongelmista edellisen presidentin valtakaudella. Ei enää pikkumaisia lautasriitoja vaan presidentti on todellinen arvojohtaja. 

Näytöt ovat kovat ja rima on nostettu nyt niin korkealle, että saa nähdä miten käy seuraavalla kierroksella. Hänen tärkein linjanvetonsa on keskittyminen presidentin tehtävään eli ulkopolitiikan johtamiseen. 

Sauli Niinistö palautti uskottavuuden Presidentti-instituutioon

Sauli Niinistö on palauttanut uskottavuuden presidentti-instituutioon joka kärsi uskottavuusongelmista edellisen presidentin valtakaudella. Ei enää pikkumaisia lautasriitoja vaan presidentti on todellinen arvojohtaja. 

Näytöt ovat kovat ja rima on nostettu nyt niin korkealle, että saa nähdä miten käy seuraavalla kierroksella. Hänen tärkeimmät linjanvetonsa ovat keskittyminen presidentin tehtävään eli ulkopolitiikan johtamiseen. 

Hei, me Trumputetaan.

Minua on hämmästyttänyt jo pitkään valtamedian tapa " Trumputtaa " ja nyt tuo on vain yltynyt.Itse en ole mikään Trump-fani, mutta en myöskään hyväksy tätä ylenpalttista mollaamista häntä kohtaan, viimeisempänä juuri Hesarin Nyt-liitteen pilapiirros. En liioin ymmärrä tätä vihervasemmiston hurmosta jarjestää mielenosoitusta, enkä kyllä muitakaan tahoja jotka ovat niin tekemässä. Ei näistä ainakaan mitään hyötyä ole kansainvälisille suhteille, ennemmin haittaa.Minusta on hienoa että Mr.

Se, mitä ei tiedetä, niin sitäkö ei olekaan olemassa?

Jos olisin puhdas Jani - Pekka-homo, niin olisin varmaan tuhlannut rahaani viinaan, lauluun ja miehiin. Siinä olisi sitten varmaan esiintynyt muita aktiviteetteja, kun Mannerheimilla kadettikoulussa. Sellainenkin maksaa sitten myöhemmin. Mannerheimin suku maksoi pojan kiireellä Haminasta hevoskadettikouluun Pietariin. Luultavasti se kannatti. Siellä oli jo valmiina opettajat tiukoille valkoisille nahkahousuille ja niiden rinnakkaiskäytölle.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä